SRPSKI CENTARFOR SJAJNO OTVORIO SEZONU Đurđić: Ovo je tek početak, ciljamo titulu
Foto: FK Hamarbi

Hamarbi vodeći na tabeli

SRPSKI CENTARFOR SJAJNO OTVORIO SEZONU Đurđić: Ovo je tek početak, ciljamo titulu

Fudbal -

Srpski fudbaler Nikola Đurđić sjajno je započeo novu sezonu u dresu Hamarbija.

Đurđićev tim nalazi se na čelu tabele posle sedam odigranih utakmica, a 32-godišnji centarfor je do sada postigao tri gola.

Đurđić je posebno zablistao u meču sa GIF Sundsvalom gde je postigao gol uz dve asistenciju, što mu je donelo i izbor u najbolji tim sedmog kola švedskog prvenstva.

To je drugi put da se Đurđić našao u idealnom timu runde, pošto je briljirao i u petom kolu kada je postigao dva gola protiv Hekena. Srpski fudbaler je rekao da je zadovoljan dosadašnjim tokom sezone.

-Za sada sam prezadovoljan, kako svojim, tako i igrama ekipe. Imamo još prostora za napredak, jer i dalje nismo prikazali našu najbolju igru. U ekipi postoji veliki potencijal - smatra Đurđić.

Posle par kola čekanja, Đurđić je počeo da trese mreže.

-Igrao sam dobro od početka sezone, ali ako ste napadač bez golova, onda te dobre partije ništa ne znače. Naravno da mi je upravo ovo bilo potrebno da podignem samopouzdanje i mislim da je ovo tek početak - kaže Đurđić.

Srpski fudbaler je svoje najbolje partije u karijeri imao upravo u Skandinaviji, gde je prethodno nastupao za Haugesund, Helsingborg, Malme i Randers.

-Mislim da nema neke tajne, jednostavno mi je odgovarao stil igre u klubovima u kojima sam bio. U ostalim klubovima više nego recimo u Randersu, gde sam igrao više u veznom redu - objasnio je Đurđić.

Đurđić je rekao da veruje u potencijal svoje ekipe.

-Moramo da ciljamo na titulu. Imamo sjajnu ekipu, mnogo više nego samo prvih jedanaest igrača, imamo odličnu klupu. Definitivno bi bilo razočarenje ako ne bi bili prvi - zaključio je Đurđić.

Hamarbi u narednom kolu gostuje ekipi Orebra i taj meč je na programu u nedelju, 13. maja.

Kurir sport

Foto: FK Hamarbi

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Ko je skuplji? Evo koliko trenutno vrede prve postave Zvezde i Partizana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track