MILIJAŠ PRESREĆAN ZBOG TITULE: Ovaj trofej za mene ima poseban značaj
Foto: FK Crvena zvezda

specijalno

MILIJAŠ PRESREĆAN ZBOG TITULE: Ovaj trofej za mene ima poseban značaj

Fudbal -

Kapiten fudbalera Crvene zvezde Nenad Milijaš rekao je danas da osvajanje ovosezonske titule u Super ligi Srbije za njega ima poseban značaj.

"Želeo bih da na meču sa Voždovcem pred punim tribinama podignemo pehar i da na pravi način proslavimo osvajanje titule sa našim navijačima. Ova titula mi je drugačija jer sam sada najstariji i najiskusniji u ekipi i osećam je na neki poseban način.Ovo će mi biti drugi put da kao kapiten Zvezde podižem pehar i mogu da kažem da sa nestrpljenjem očekujem taj trenutak. Od naših navijača tog dana očekujem, kao i uvek, nešto neponovljivo i nešto što do sada nije nigde bilo viđeno", rekao je Milijaš za klupski sajt.

Zvezdin kapiten ; prvi meč u crveno-belom dresu odigrao je protiv ekipe Voždovca, a dvanaest godina kasnije on će "zmajeve" dočekati na poslednjoj utakmici u sezoni, sa šampionskim peharom u rukama.Iskusni vezista osvrnuo se na sezonu koja je na izmaku.

"Sigurno ću ovu sezonu pamtiti mnogo bolje nego neke prethodne, posebno zbog dobrih rezultata u domaćem prvenstvu, kao i u Evropi. Dugo godina nismo ostvarili ovakav uspeh i sigurno će se o ovoj sezoni još dugo pričati i svi ćemo je pamtiti. Nadam se da će se sledeće godine desiti još bolji rezultati, pa da mogu da zaboravim što pre ovu titulu, a da pamtit novu, osvojenu još dominantnijom i boljem igrom. Navijam za to da ovu titulu ne pamtim najduže", kazao je on.

Milijaš je u crveno-belom dresu osvojio četiri šampionske titule. Od 2006. godine u tri navrata nosio je Zvezdin dres, a za to vreme odigrao je 243 utakmice i postigao 68 golova.

"Pamtim prvu titulu koju sam osvojio u crveno-belom dresu, kao i svakom Zvezdašu i meni taj moment zauzima posebno mesto u srcu. S druge strane, najteže je bilo kada smo pod vodjstvom Slaviše Stojanovića osvojili šampionsku titulu. Imali smo problema u klubu, dugo se čaklala ta titula. Posle sedam godina uspeli smo da je vratimo na Marakanu i ona mi je baš ostala u sećanju. Hvala Bogu, došla su lepša vremena i sada se svi zajedno radujemo novim uspesima", zaključio je on.

Kurir sport

Foto: FK Crvena zvezda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track