LALATOVIĆ POSLE ELIMINACIJE IZ KUPA: Promukao sam od vikanja, Partizan je zasluženo slavio
Foto: Beta

iskreno

LALATOVIĆ POSLE ELIMINACIJE IZ KUPA: Promukao sam od vikanja, Partizan je zasluženo slavio

Fudbal -

Trener fudbalera Čukaričkog Nenad Lalatović ocenio je večeras da je njegova ekipa bila uplašena i da nije pokazala kvalitet u revanš utakmici protiv Partizana u polufinala Kupa Srbije.

"Bio sam srećan kada su promašili penal, ali nisam se lepo osećao, jer su moji igrači bili uplašeni, nismo mogli da stanemo na loptu, ;da ugrozimo gol Partizana, jer su igrali previše visok presing. Ja sam im govorio 'izadji, izadji', da pokušamo da ih iznenadomo, napadnemo, postignemo gol, jer da smo postigli gol išli bismo sigurno u finale, ali ne vredi... To je psihologija igrača kada se igra protiv velikih timova, oni se povuku, branili smo se, ali bili su bolji", ;rekao je Lalatović novinarima posle utakmice.

Čukarički je eliminisan iz Kupa Srbije, iako je iz prvog duela imao vodjstvo od 4:2 protiv Partiazana, ali je večeras u revanšu polufinala izgubio sa 2:0 "Partizan je danas bio bolji protivnik, zasluženo su ušli u finale i ja im želim da osvoje trofej. Gubili su 4:2 posle prvog meča, a do 70. minuta rezultat je bio 0:0. Moji igrači u poslednjih 20 minuta nisu mogli da odgovore, a poslednjih 10 minuta smo imali desetoricu igrača na terenu, jer smo imali peh s (Ognjenom) Mudrinskim... To je fudbal", rekao je Lalatović.

Partizan će u finalu Kupa Srbije igrati protiv Mladosti, koja je ukupnim rezultatom od 5:1 eliminisala Mačvu.

Kurir sport

Foto: Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track