Van Persi zbog Vengera napušta Arsenal
Foto: REUTERS

prelomio

Van Persi zbog Vengera napušta Arsenal

Fudbal -
Shvatio sam, međutim, da se moje i mišljenje menadžera Arsena Vengera u mnogo čemu razlikuju i da se ne slažemo u kojem smeru bi klub trebalo da ide kako bi osvajao trofeje", objavio je Van Persi na svom sajtu.

LONDON - Kapiten i najbolji igrač Arsenala Robin van Persi najavio je da neće produžiti ugovor s engleskim premijerligašem, nezadovoljan pravcem kojim klub ide.

"Razmišljao sam dugo o tome i odlučio da ne produžim ugovor. Ja lično sam imao sjajnu sezonu, ali golovi su postignuti da bi se osvajali trofeji i da bi se klub vratio na staze stare slave. Shvatio sam, međutim, da se moje i mišljenje menadžera Arsena Vengera u mnogo čemu razlikuju i da se ne slažemo u kojem smeru bi klub trebalo da ide kako bi osvajao trofeje", objavio je Van Persi na svom sajtu.

Holandski reprezentativac je među londonskim "tobdžijama" od 2004. godine, a prosle sezone proglašen je za najboljeg igrača Premijer lige nakon 30 postignutih golova na 33 utakmice.Za Van Persija su zainteresovani brojni veliki klubovi, među kojima najviše aktuelni engleski prvak Mančester Siti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track