MARADONA POTPISAO NEVEROVATAN UGOVOR! Slavni Argentinac će u novom klubu biti... APSOLUTNO SVE!
Foto: Tviter/Dinamo Brest

novi angažman

MARADONA POTPISAO NEVEROVATAN UGOVOR! Slavni Argentinac će u novom klubu biti... APSOLUTNO SVE!

Fudbal -

Po mnogima najbolji fudbaler svih vremena, Argentinac Dijego Armando Maradona, potpisao je trogodišnji ugovor sa Dinamom iz Bresta

Legendarni Argentinac će u narednom periodu obavljati funkciju predsednika kluba, sportskog direktora i trenera! I ne samo to! Prema nezvaničnim informacijama koje stižu iz Belorusije, Maradona će postati i vlasnik 20 posto deonica kluba.

Dinamo Brest je na izuzetno zanimljiv način najavio dolazak legende svetskog fudbala. Naime, na Tviteru su objavili da stiže Maradona i da klub traži vozača i spremačicu koji znaju španski jezik.

Naravno, navijači Dinama su oduševljeni što će takva fudbalska veličina voditi njihov klub. Dinamo je dva puta bio osvajač nacionalnog Kupa.

Maradona u Belorusiju stiže iz Ujedinjenih Arapskih Emirata gdje je godinu dana vodio Al-Fujairah, ali bez preteranog uspeha. Ostaje da vidimo da li je Dinamo napravio pravi potez dovođenjem Argentinca, koji se nije preterano proslavio na mestu trenera. U svakom slučaju beloruski fudbal će biti popularniji nego ikad!

Kurir sport, foto: Tviter/Dinamo Brest

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Evo ko sledeći dolazi u Zvezdu a ko ko se neće naći na Krstajićevom spisku za Rusiju (KURIR SPORT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track