ZVEZDIN KLINAC NA POZAJMICI U VOŽDOVCU! Milojević: Luković je ozbiljan igrač!
Foto: Crvenazvezdafk.com

evropski prvak iz litvanije

ZVEZDIN KLINAC NA POZAJMICI U VOŽDOVCU! Milojević: Luković je ozbiljan igrač!

Fudbal -

Trener crveno-belih pohvalio mladog fudbalera koji ima fantastičnu sezonu i koji će se 11. juna pojaviti na prozivci na Marakani pred početak nove sezone

Vladan Milojević pohvalno se izrazio o Andriji Lukoviću, fudbaleru Crvene zvezde na pozajmici u Voždovcu. Evropski prvak iz Litvanije 2013. godine ima fantastičnu sezonu u dresu Voždovca čime je samo pokazao čelnicima crveno-belih da zaslužuje od leta još jednu šansu na Marakani. Upravo je Andrija Luković bio strelac odlučujućeg gola u finalu EP protiv Francuske.

Andrija Luković (23) došao je u Crvenu zvezdu u leto 2016. godine, ali nije dobio priliku da pokaže svoje kvalitete. Ove sezone odigrao je 25 utakmica za Voždovac, bljesnuo punim sjajem potvrdivši neosporan kvalitet koji poseduje. Bio je strelac osam golova, od kojih su neki bili izuzetno efektni.

foto: EPA / Sasha Steinbach

- Pratio sam njegove igre u Voždovcu. Andrija igra dobro, ključni je fudbaler u timu. Znam ga dobro, još iz Rada, bivši je mladi reprezentativac. Preran odlazak u inostranstvo, drugi su zahtevi i prilagođavanje koje vlada tamo, učinili su da ne pokaže sve ono što zna. Pravi je i pun pogodak odlazak u Voždovac gde igra. Pričao sam sa njim, drago mi je da me je poslušao - rekao je Vladan Milojević.

Andrija Luković ima ugovor sa crveno-belima do juna 2019. godine, a ovog leta pojaviće se na prozivci na Marakani. Posle toga biće poznato hoće li ostati u klubu i potpisati novi ugovor, ili će biti prodat.

- Videćemo, ima još dosta naših igrača na pozajmicama. O tome posao vodi naš sportski direktor, gospodin Mitar Mrkela. Pripreme počinjemo 11. juna, pa ćemo videti. Prva tri dana su lekarski pregledi, a posle kreću prave pripreme - otkrio je Milojević.

Kurir sport/Aleksandar Radonić

Foto: FK Crvena zvezda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track