ČAČANI ŽELELI FER IGRU DO KRAJA: Sudija nas masakrirao protiv Bačke (VIDEO)
Foto: FK Crvena Zvezda

Direktor Borca očajan

ČAČANI ŽELELI FER IGRU DO KRAJA: Sudija nas masakrirao protiv Bačke (VIDEO)

Fudbal -

Direktor čačanskog Borca Milisav Marković tvrdi da su njegovi fudbaleri dali sve od sebe da se iz Bačke Palanke vrate neporaženi, ali da im "viša sila" oličena u sudiji Iliji Brdar nije to dozvolila.

Arbitar iz Novog Sada je celu utakmicu svirao tendeciozno u korist domaćeg tima, a najbolji primeri su situacije iz kojih su gosti izlazili sa crvenim kartonima. Na kraju, Borac je sa devet igrača poražen rezultatom 3:2, Bačka je sačuvala status superligaša, a iz lige su ispali Javor i Čačani.

- Nije ovo bilo najgore suđenje koje smo imali tokom sezone, ali je svakako opet bilo na štetu Borca. Brdar je isključio dvojicu naših igrača za prekršaje iz kojih se teško izlazi sa žutim kartonima - priča Marković. Sumnja da su fudbaleri Borca "povukli ručnu" u završnici, kada je Bačka od 83. do 88. minuta sa 1:2 okrenula u 3:2, za Markovića ne postoji:

- Zašto nisu ukočili od početka ako im je bilo do toga. Želeli smo poštenu utakmicu, iako nam bodovi nisu bili potrebni. Međutim, nekome nije bilo u interesu da ostanemo neporaženi, kao što je nekome smetalo da Borac ostane u Superligi.

Obradović je nenadmašan

- Brdar nije ništa naspram Obradovića koji nam je sudio na Čairu kada smo izgubili sa 1:0 od Radničkog. Pa, onda onaj Bojan Nikolić protiv Mladosti ili kako nam je Ilić delio pravdu u Subotici - katastrofa! Mi smo nakon izmišljenog faula iz kog smo od Partizana primili gol, ukazali javnosti na tretman koji imamo kod sudija, međutim, to očigledno nikoga nije nasekiralo - rekao je Marković.

Dejan Petković, foto: FK Crvena zvezda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track