STARA DAMA IMA SVOJU RAČUNICU: Juventus se odriče Sandra i Mandžukića zbog Sergeja!
Foto: Reuters

ITALIJANSKI TRANSFERI

STARA DAMA IMA SVOJU RAČUNICU: Juventus se odriče Sandra i Mandžukića zbog Sergeja!

Fudbal -

Šampion Italije Juventus označio je srpskog fudbalera iz Lacija Sergeja Milinković-Savića kao prioritet u letnjem prelaznom roku i veliki transfer pokušaće da ostvare novcem od prodaje Aleksa Sandra i Marija Mandžukića.

Kako pišu italijanski listovi Tutosport i Korijere delo Sport, trener Masimilijano Alegri obavestio je klupske čelnike da je Sergej njegova velika želja i da je spreman da se odrekne Sandra i Mandžukića zbog srpskog asa.

U Juventusu cene Sandra na oko 50 miliona evra, za Mandžukića postoji veliko interesovanje u Engleskoj, Nemačkoj i Kini i njihovim transferima "Stara dama" bi obezbedila potrebnih između 80 i 100 miliona za Milinković-Savića.

Lacio je voljan da pusti Sergeja, ali je predsednik kluba Klaudio Lotito poznat kao tvrd pregovarač i pokušaće da izvuče što veće obeštećenje za igrača, posebno jer se interesuju još Mančester Junajted, Real Madrid, Čelsi i Pari Sen Žermen.

Juventus je već obezbedio jednog vezistu jer iz Liverpula po isteku ugovora dolazi Emre Džan, ali mu je potreban još jedan - Sergej Milinković-Savić.

kurir.rs / Tanjug

foto: Reuters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja