Najnovije vesti

DŽEKOVA SUPRUGA OTKRIVA TAJNU BRAČNE IDILE: Volim da obavljam kućne poslove i muža dočekam s ručkom!
Foto: Pritnscreen/Instagram

AMRA SILAJDŽIĆ POTPUNO OTVORENO

DŽEKOVA SUPRUGA OTKRIVA TAJNU BRAČNE IDILE: Volim da obavljam kućne poslove i muža dočekam s ručkom!

Fudbal

U velikom intervjuu za magazin Azra, supruga uspešnog reperezentativca BiH Amra Silajdžić Džeko, između ostalog, otvoreno je govorila o bračnom životu i podršci koju ona i suprug pružaju jedno drugom, te otkrila da li je više feministkinja ili tradicionalna žena.


Na konstataciju da mnoge žene nemaju tu sreću da partner razume njihov posao, a da je Edin njena velika podrška u svemu što radi, Amra je kratko prokomentarisala koliko je obostrano razumevanje zapravo i ključ za skladan život...


– Poštovanje, razumevanje i podrška, osim ljubavi su najbitnije stvari, tako da jedno bez drugog ne ide.


A na pitanje koliko joj je nezavisnost čak i u zajednici važna, Amra kaže:


– Smatram da je to jako bitno, da jedno drugom damo malo oduška, i da svako ima neki svoj delić života koji je nevezan za ovo drugo. Treba biti prijatelj pre svega i razgovarati otvoreno i shvatati i održavati potrebe i jednog i drugog. Ne smatrati da moja sreća zavisi od drugog na bilo kakve odluke u životu, tako da jako je bitno u svakoj vezi na samom početku videti da li se slažete s tom osobom ili ne.

 

Ova lepotica i uspešna poslovna žena otkrila je i da li je, kada je reč o odnosu snaga između muškaraca i žena, više naklonjena tradicionalnim ili feminističkim principima?


– Ja sam u međuprostoru. Mislim da je feminizam danas doneo mnogo nelagode, otežao je ženama da opstanu u ovom društvu. S druge strane, tradicionalni principi otišli su u drugu krajnost. Treba izbalansirati između jednog i drugog. Žena treba da zna šta želi, i da se drži toga. Da nađe čoveka koji će je podržavati u njenim željama i snovima i odlukama, bez obzira imali oni porodicu ili ne, ako žena misli da može da napravi balans između toga i ipak ostati svoja, to je ipak nešto najbitnije. S druge strane, žena je uvek bila ta koja je vodila kuću, bar ja smatram, ali ne želim da namećem svoje mišljenje nikome, ali lepo mi je kada obavljam kućne poslove, da sam tu maksimalno u životima naše dece. Uživam da Edina dočekam s ručkom, mada to nije obavezno i ne želim da se to podrazumeva, jednostavno tako se najljepše osećam. Jednako želim i da imam nešto svoje, što je nevezano za kuću i za decu - istakla je Amra Silajdžić Džeko.

 

kurir.rs / Azra

foto: Printskrin/IG 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

SURDULICA, TASMANIJA….KO JE SLEDEĆI DOMAĆIN KUPA SRBIJE?!

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...