BOMBA! RONALDO STIGAO U PARIZ NA PREGOVORE: Nejmar ide u suprotnom smeru! (VIDEO)
Foto: AP

transfer veka

BOMBA! RONALDO STIGAO U PARIZ NA PREGOVORE: Nejmar ide u suprotnom smeru! (VIDEO)

Fudbal -

Napadač madridskog Reala, Kristijano Ronaldo, mogao bi uskoro da postane igrač Pari Sen Žermena prenosi Sapo Desporto.

Agent zvanično najboljeg fudbalera na svetu, Žorž Mendeš, stigao je u Pariz kako bi otpočeo pregovore u vezi sa prelaskom njegovog klijenta u redove francuskog šampiona.

Da se prisetimo, Ronaldo je posle finalneutamice sa Liverpulom izjavio da mu je bilo lepo u Madridu, ali se kasnije po povratku u Španiju ispravio izjavom kako će prvo javnost saznati ukoliko bude želeo da napusti kraljevski klub.

Sajt Gol je preneo da izostavljanje Ronaldove fotografije nema veze sa njegovim odlaskom, već da se radi o poštovanju sponzorskog ugovora. ; Navodi se da su priprema i fotografisanje za predstavljanje dresova obavljeni 21. aprila, kada je Ronaldo bio zauzet. On je pod strogim i veoma skupim ugovorom sa kompanijom Najki, a pošto kompanija Adidas snabdeva Real opremom, "ponekad dodje do komplikacija kada taj klub koristi Ronalda za svoj marketing".

Deluje da je to samo bio uvod u ono što nas očekuje.

Kada se na to doda činjenica da Portugalca nije bilo danas na promociji novih dresova za narednu sezonu, logičan zaključak je da Kristijano traži novi klub.

U suprotnom smeru trebao bi da krene Nejmar, koji je do pre nekoliko godina bio glavni igrač Barselone.

Uprava PSŽ očigledno nije zadovoljna rezultatima ovog Brazilca, pa su odlučili da dovedu veću zvezdu, a od Ronalda ne može bolje.

Kurir sport

Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track