STRAŠNO POJAČANJE STIŽE NA MARAKANU: Marko Marin sve bliži Zvezdi!
Foto: Profimedia

IGRAČ OLIMPIJAKOSA NADOMAK MARAKANE

STRAŠNO POJAČANJE STIŽE NA MARAKANU: Marko Marin sve bliži Zvezdi!

Fudbal -

Fudbaler Olimpijkosa Marko Marin, nalazi se u pregovorima oko prelaska u Crvenu zvezdu i sve je bliži da pojača redove crveno-belih.

Razgovori srpskog i gračkog kluba krenuli su u dobrom smeru i sve je izvesniji njegov dolazak na Marakanu. Najveći problem je plata koja iznosi 1.200.000, ali i u tu su blizu dogovora.

Navodno, nemački fudbaler je spreman da nastupa za crveno-bele i za pola manju platu.

Marko Marin je nekoliko puta isticao da je veliki navijač šampiona Srbije, i da bi voleo da jednog dana obuče dres Zvezde. Polivalentan fudbaler, može da igra na dosta pozicija, baš kakav u ovom trenutku treba igrač crveno-belima.

Svojevremeno, smatram je jednim od najvećih talenata u Evropi, a ove sezone odigrao je 27 utakmica za Olimipijakos, postigavši sedam golova, isto toliko asistencija, ali nije zadovoljan statusom u klubu iz Pireja.

Marin se afirmisao se nastupajući za Borusiju iz Mehengladbaha i Verder iz Bremena, dok ga je Žoze Murinjo slao na pozajmice u Sevilju, Fiorentinu, Anderleht i Trabzonspor.

Marko Marin Rođen: 13. mart 1989 Mesto rođenja: Bosanska Gradiška Igrao: Borusija Menhegladbah, Verder, Sevilja, Fjorentina, Trabzon, Anderleht, Čelsi Nastupa za Nemačku: 16 puta

Milan Nastić, foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Partizan ovako planira da vrati titulu u Humsku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track