KOSTIĆ KATEGORIČAN: Kostarika je najvažnija i najteža
Foto: Dado Đilas

ORLOVI SE SPREMAJU ZA MUNDIJAL

KOSTIĆ KATEGORIČAN: Kostarika je najvažnija i najteža

Fudbal -

Reprezentacija Srbije preseliće se u subotu u Austriju, gde će nastaviti pripreme za Mundijal u Rusiji.

"Orlovi" će do prve utakmice na Svetskom prvenstvu odigrati dve prijateljske utakmice, protiv Čilea i Bolivije.

A kao i mnogi naši reprezentativci, i Filip Kostić, koji se danas našao pred brojnim novinarima, kaže da će utakmica protiv Kostarike na startu Mundijala biti najvažnija, ali i najteža u grupi.

-Kostarika je najbitnija utakmica i za nas najteža. Pobedom na startu probijamo led i dobijamo na samopouzdanju. Ostaje nam da se do starta Mundijala uigramo i nadam se prolasku grupe koja je po kvalitetu, izuzev Brazila, prilično izjednačena - rekao je Filip Kostić .

Kostić je istakao da reprezentaciju Srbije očekuju dve dobre provere u Austriji protiv selekcija koje neguju sličan stil igre kao Kostarika.

-Poznajem obe reprezentacije. Čile je po meri, a i mi smo dosta uigraniji u odnosu na start kvalifikacija za Mundijal. Dobre provera su ispred nas, a kada me pitate o mlađim igračima, onda da naglasim da su dobri momci i fudbaleri, na njima je da se što bolje i prilagode uigraju.

Odlični napadač naglašava da se navikao na jaku konkurenciju, a selektoru prepušta da odabere najbolje.

-Nema još euforije, spremamo se za ono što nas očekuje. Atmosfera je odlična. Pratim neke reprezentacije preko interneta, ove koje su sa nama u grupu i Nemačku koja je svakako jedan od favorite za osvajanje Svetskog kupa.

Fudbaler Hamburga je dodao i da još uvek nije siguran gde će nastaviti karijeru i naveo da su interes za njega pokazale ekipe iz Španije, Italije i Engleske

(FSS, Foto: Dado Đilas)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Partizan ovako planira da vrati titulu u Humsku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track