LEGENDARNI HRVATSKI FUDBALER UŽIVO U EMISIJI PRIZNAO NAMEŠTANJE Bokšić: Predsednik nam je kupio utakmicu, a posle nas častio za pobedu (VIDEO)
Foto: Printscreen

bizarno

LEGENDARNI HRVATSKI FUDBALER UŽIVO U EMISIJI PRIZNAO NAMEŠTANJE Bokšić: Predsednik nam je kupio utakmicu, a posle nas častio za pobedu (VIDEO)

Fudbal -

Bivši hrvatski reprezentativac Alen Bokšić šokirao je javnost u svojoj zemlji izjavom u televizijskoj emisiji ''Večernji presing''.

Alen je priznao kako je u vremenu dok je nastupao u Marseju igrao mečeve za taj klub koji su bili namešteni.

On je izjavio kako mu je tadašnji predsednik kluba Bernard Tapija praktično poklonio jedan meč i da ih je čak posle svega toga i častio zbog pobede.

"Skoro sam bio u Marseju gde smo proslavili 25 godina od osvajanja Lige šampiona. Bili smo veliki tim i imali smo sjajnog predsednika, najboljeg", rekao je za televizijsku "Večernji presing" Alen Bokšić. "Pa on nam je kupio utakmicu i častio nas jer smo pobedili. On je na kraju završio u zatvoru, a mi igrači smo profitirali!"

U to vreme Alen je bio jedan od najboljih igrača ovog kluba, imao je sjajnu sezonu iza sebe. Klub iz Francuske u to vreme je igrao i Ligu šampiona, a Bokšić je bio najbolji strelac prvenstva sa 23 gola, i čak 6 na to dodatih u najelitinijem takmičenju u Evropi.

Baš te sezone Marsej je osvojio Ligu šampiona pobedom na ekipom Milana u finalu.

Pored toga, on je izrazio mišljenje da je Salah namerno povređen od strane Ramosa, da Hrvatska nema lidera, kao i da ga je Rakitić najprijatnije iznenadio jer je napravio veliku karijeru.

Kurir sport

Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track