ZVER IZ RUSIJE NA MARAKANI: Crvena zvezda našla pojačanje u Premijer ligi!
Foto: Privatna Arhiva

jak kao ivan drago

ZVER IZ RUSIJE NA MARAKANI: Crvena zvezda našla pojačanje u Premijer ligi!

Fudbal -

Visoki i snažni štoper Tosna Rade Dugalić na radaru sportskog sektora šampiona države

Rade Dugalić, visoki i snažni štoper rukog Tosna na radaru je sportskog sektora Crvene zvezde. Rođeni Nišlija proteklu sezonu proveo je u redovima Tosna, aktuelnog osvajača Kupa Rusije. Međutim, klub Tosno je pred gašenjem zbog velikih dugova, tako da će svi fudbaleri uskoro dobiti čiste papire i biti slobodni u izboru novog kluba.

Kako Kurir saznaje čelnici Crvene zvezde raspitivali su se za Radeta Dugalića, čak su i pričali sa njim. Na Marakani cene 194 centimetra visokog i pouzdanog štopera, a trener Vladan Milojević video ga je na delu zimus na pripremama u Turskoj, u Antaliji.

Rade Dugalić ima 25 godina, a protekle sezone odigrao je 31 utakmicu za Tosno. Pored Crvene zvezde ima i nekoliko ponuda iz inostranstva. Visoki defanzivac izrazio je želju da ostane u Rusiji, a trenutno je najbliži Rubinu iz Kazanja koji je želeo da ga dovede i tokom zime. Tokom karijere igrao je za: Olimpik iz Sarajeva, Radnički Niš, Car Kostantin, jermenski Ulises, ruski Armavir i Tosno.

Pored Radeta Dugalića, čelnici Crvene zvezde su u pregovorima sa Nemanja Milunovićem, za kojeg bi beloruskom Bate Borisovu morali da plate 400.000 evra.

Kurir sport/A.Radonić

Foto kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Srbija u ovom sastavu istrčava pred Kostariku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track