MITAR MRKELA: Nemanja Milunović neće doći, Crvena zvezda i dalje traži štopera
Foto: Nebojša Mandić

Završena priča

MITAR MRKELA: Nemanja Milunović neće doći, Crvena zvezda i dalje traži štopera

Fudbal -

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela rekao je danas da fudbaler BATE Borisova Nemanja Milunović neće preći u taj klub, ali da očekuje da se pitanje štopera reši narednih dana.

"Znate me dobro, dovodimo igrače samo na deficitarnim pozicijama. Biće ovih dana još pojačanja. Rešavamo pitanje štopera, moguće da dođe do rešenja na toj poziciji ovih dana", rekao je Mrkela novinarima u Beogradu.

Zvezda je do sada dovela Dušana Jovančića i Dejana Melega, a uskoro se očekuje još pojačanja.

Upitan za Nemanju Milunovića, koji se dugo vremena dovodio u vezu sa prelaskom u Zvezdu, Mrkela je kazao da je to "završena priča" i da je taj fudbaler zahvalio na ponudi.

Govoreći o igračima iz domaćeg prvenstva, Mrkela je kazao da je njema "potreban odredjen period sazrevanja" i da se zato uglavnom dovode srpski fudbaleri iz inostranstva.

"Znamo koji su talentovani, ali jednostavno, nisu dovoljno zreli u datom trenutku da igraju za Zvezdu. Odlaskom u inostranstvo, načinom razmišljanja i rada, dobijaju odredjen kvalitet. Kao igrači koji su proveli dve-tri godine u inostranstvu su dovoljno dobri da ispune sve zahteve koje traži Crvena zvezda", kazao je sportski direktor Zvezde.

On je naveo da su crveno-beli Dejana Melega želela i ranije.

"Prošao je sve mladje reprezentativne selekcije i saradjivao sam sa njim. Evropski šampion je iz Litvanije, igrač je velikog talenta i potencijala i očekujem da to do maksimuma iskaže u Zvezdi, koja je pravi klub za njega", rekao je Mrkela.

Dejan Meleg je ponikao u Vojvodini iz koje je rano otišao u Ajaks, a potom se vratio u novosadski klub, da bi prošlu sezonu proveo u turskom Kajzerisporu.

Prethodno pojačanje Dušan Jovančić celu karijeru je igrao za srpske klubove, a poslednjih godina je bio standardan u Super ligi u ekipama Borca i Vojvodine.

Beta

Foto: Nemanja Mandić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Zvezdina sezona - dva sporta , osam trofeja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track