KRENULI GORNJOVAROŠANI: Dva Milana Milanovića za nikad jači Zemun!
Foto: Privatna Arhiva

velike ambicije

KRENULI GORNJOVAROŠANI: Dva Milana Milanovića za nikad jači Zemun!

Fudbal -

Fudbaleri Zemuna počeli pripreme za novu sezonu u kojoj imaju velike ambicije. Najveće pojačanje dolazak štopera iz Italije koji je prošao omladinsku školu Crvene zvezde

Fudbaleri Zemuna sa velikim ambicijama ulaze u novo prvenstvo. Agilna uprava na čelu sa predsednikom Draganom Vukoičićem i sportskim direktorom Miškom Bogdanovićem najavila je napad u gornji deo tabele Superlige, odnosno plasman u plej-of. Zanimljivo je da će Zemun u narednoj sezoni imati dvojicu Milana Milanovića u svom protokolu. Već poznatog trenera i povratnika u srpski fudbal, visokog štopera koji je došao iz Italije. Milan Milanović (27) prve fudbalske korake napravio je u Zemunu, a posle je prošao omladinsku školu Crvene zvezde iz koje je otišao u moskovsku Lokomotivu. Igrao je potom u Italiji, u Seriji A i Seriji B za Palermo, Sijenu, Vićencu, Askoli i Pizu.

foto: Privatna Arhiva

- Prošle godine cilj je bio opstanak, što smo ostvarili. Nadam se i čvrsto verujem u vas. Napravićemo mega ekipu, koja će se boriti za vrh tabele sa Crvenom zvezdom, Partizanom, Čukaričkim, niškim Radničkim i ostalim protivnicima. Sigurno ćete im pružiti dostojan otpor, a neke od njih i pobediti – rekao je direktor Zemuna Miško Bogdanović.

Trener Milan Milanović izvršio je prozivku fudbalera na gradskom stadionu, a posle rada u Zemunu, igrači će se uskoro preseliti na pripreme van glavnog grada.

Prozivci na Gradskom stadionu prisustvovali su: Marko Milošević, Stevan Luković, Nenad Cvetković, Nemanja Vučić, Miloš Podunavac, Miljan Vukadinović, Marko Đalović, Branislav Trajković, Mihailo Milutinović, Nenad Kiso, Aleksa Marković, Nikola Cuckić, Nikola Nešović, Predrag Stanimirović, Lazar Kalajanović, Strahinja Bosanac i Andreja Stojanović. Ostalima će se naknadno priključiti golmani Srđan Ostojić i Miloš Krunić, Pavle Ninkov, Veljko Simić i Justas Lasickas, koji su opravdano izostali sa prvog skupa.

foto: Privatna Arhiva

Od novajlija, na spisku trenera Milanovića, našli su se: Bojan Miovski (Rabotnički), Endrju Marveđo (Nojšrlajc, Nemačka), povratnik Nemanja Mladenović (Larisa, Grčka), Milivoje Lazić (Mladost Doboj-Kakanj, BiH), Miloš Tošeski (Brodarac), kao i omladinci zeleno-plavih Lazar Stokić i Nikola Ristović.

Kurir sport/A. Radonić

Kurir foto

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track