DOMINACIJA ZVEZDINIH DEČAKA: Zablistali u Zaječaru
Foto: Promo

Osvojen turnir

DOMINACIJA ZVEZDINIH DEČAKA: Zablistali u Zaječaru

Fudbal -

Mlađe kategorije Crvene zvezde zablistale su na međunarodnom turniru "Zaječar 2018".

Mališani rođeni 2010. godine (dve ekipe) osvojili su prvo i drugo mesto i to impresivno, pošto su ukupno imali gol razliku 45:4.

Koliko su bili dominantni, govori i podatak da su ova dva tima u finalu odlučivala o pitanju šampiona. Ekipa crvenih je slavila protiv ekipe belih sa 2:0. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Jovan Milić, prvi strelac je Đorđe Jovanović, a najbolji golman Luka Škodrić, svi iz redova Crvene zvezde.

Ekipe su uspešno vodili treneri Slaviša Suša i Đorđe Tanasković. Dečaci rođeni 2010. su i osvajači titule u Fer-plej ligi u svojoj generaciji sa impresivnim učinkom - sve pobede i jedan nerešen ishod.

Crveno-beli su bili uspešni i u generaciji 2008, pošto su takođe osvojili prvo mesto predvođeni trenerskim tandemom Milan Savković i Đorđe Kuzeljević.

Najbolji igrač u ovom uzrastu je Marko Kokić (Crvena zvezda), najbolji strelac Stefan jeremić (Timok), a najbolji golman Ognjen Turnić iz Kopernikusa.

Konkurencija je bila izuzetno jaka, pošto su na turniru učestvovale 42 ekipe sa oko 500 dečaka generacija od 2007. do 2010.

Kurir sport/Foto: promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track