FUDBALERI PARTIZANA: Ne poznajemo Rudar, ali favoriti smo!
Foto: FK Partizan/ Miroslav Todorović

REAKCIJE NA ŽREB

FUDBALERI PARTIZANA: Ne poznajemo Rudar, ali favoriti smo!

Fudbal -

Fudbaleri Partizana rekli su danas da je Rudar iz Pljevalja nepoznanica i da ne beže od uloge favorita u duelima prvog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Imamo dva mesta gde možemo da igramo kao domaćini, a tamo će tako da bude. Drago mi je što su tu, blizu. Znamo da svi oni tamo hoće da budu ovde u Partizanu. Ne bežimo od toga da smo favoriti, ali to moramo da pokažemo na terenu", rekao je Saša Zdjelar novinarima.

Partizan će igrati protiv Rudara iz Pljevalja u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa.

Zdjelar je priznao da ne poznaje ekipu Rudara, a kada je reč o vremenskim uslovima kazao je "kako njima, tako nama" i da će crno-beli morati da se prilagode na visoke temperature.

Crnogorski fudbaler iz Partizana Marko Janković rekao je da ne poznaje kvalitet terena u Pljevljima i da nikad nije tamo igrao.

"Nisam nikad bio tamo. Novo za mene... Prošle godine protiv Budućnosti, sada protiv Rudara. Iskreno da kažem, ne znam mnogo o Rudaru. Znam neke igrače koji su tamo, ali sve je to površno. Tek ćemo da se spremimo, ima vremena za to", kazao je Janković.

On je istakao da je Partizan apsolutni favorit, ali da se "nikad ne zna" jer su unapred dobijene utakmice najteže.

"Moramo maksimalno ozibljno da shvatimo ovakve utakmice. Samo to je put do prolaska", naveo je Marko Janković.

Nemanja Nikolić je rekao da je Partizan apsolutni favorit.

"Odlično znam kakve su crnogorske ekipe. Svako ime zaslužuje poštovanje, ali mi smo Partizan i imamo veliku dozu optimizma. Potpuni smo favoriti u tim utakmicama", rekao je Nikolić.

Prva utakmica igraće se 12. jula u Crnoj Gori, a revanš sedam dana kasnije u Beogradu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track