TONČEV DONEO SREĆU TIMU SA ČAIRA! Radnički odlično prošao na žrebu!
Foto: Promo

Liga evrope

TONČEV DONEO SREĆU TIMU SA ČAIRA! Radnički odlično prošao na žrebu!

Fudbal -

Predsednik fudbalskog kluba Radnički sa zamrznutom funkcijom Ivica Tončev rekao je da je zadovoljan današnjim žrebom za kvalifikacije za Ligu Evropa.

"Siguran sa da će Radnički dati sve od sebe da dodje do drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa. Počele su intenzivne pripreme tima za evropsko takmičenje, tako da očekujem da damo svoj maksimum. Ovom prilikom bih pozvao sve navijače Radničkog da 12. jula daju maksimalnu podršku našem klubu na Čairu u istorijskoj utakmici", rekao je Tončev posle žreba u Nionu.

Radnički će u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa igrati s pobednikom duela preliminarne runde u kojoj će se sastati Sant Julija iz Andore i Gzira sa Malte.

"S obzirom na to ko su nam bili ostali mogući rivali, mogu da kažem da smo dobro prošli na žrebu, mada treba biti oprezan jer mi nemamo pravo nikome da pretimo. Drago mi je što će se prva utakmica igrati na našem terenu i zaista očekujem da 12. jula u Nišu bude praznik fudbala. Radnički je veliki klub i mislim da zaslužuje da prođe ovo prvi kolo. Naravno, da bi ga prošli moraćemo žestoko da radimo u Sloveniji i spremni dočekamo te mečeve. U sezonu ulazimo sa novom ekipom, a pred nama je dovoljno vremena da se dobro uigramo i dočekamo prvi takmičarski meč u najboljem mogućem svetlu", izjavio je trener Nenad Lalatović.

Prva utakmica prvog kola igraće se 12. jula na stadionu Čair u Nišu, a revanš sedam dana kasnije u Andori ili na Malti.

Ime rivala biće poznato 5. jula kada će se na Malti igrati revanš utakmica preliminarne runde izmedju Gzire i Sant Julije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track