STIGLA POJAČANJA: Crvena zvezda predstavila Stojiljkovića i Jevtovića
Foto: Starsport©

PROMOCIJA

STIGLA POJAČANJA: Crvena zvezda predstavila Stojiljkovića i Jevtovića

Fudbal -

Fudbalski klub Crvena zvezda zvanično je predstavio danas dvojicu novih fudbalera, napadača Nikolu Stojiljkovića i krilnog napadača Milana Jevtovića.

Stojiljković je u Zvezdu došao na jednogodišnju pozajmicu iz portugalske Brage, dok je Jevtović potpisao ugovor na tri godine.

Sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela rekao je da očekuje od Stojiljkovića da napravi dobru karijeru u Zvezdi i dodao da se već zna ko će pojačati ekipu u odbrani, ali da neće to iznositi u javnost.

mitar mrkela
mitar mrkelafoto: Starsport©

Stojiljković je rekao da zna šta se očekuje od njega i da je vrlo srećan što ponovo igra u Srbiji.

"Odradio sam sedam dana treninga na Zlatiboru. Upoznao sam saigrače, koji su me super prihvatili. Jako sam srećan što sam došao u Zvezdu, što sam došao u tim sa sjajnim rezultatima, nadam se da ćemo ponoviti isti rezultat ili biti još bolji", rekao je novi napadač Zvezde na stadionu "Rajko Mitić".

Bivši igrač Rada i Čukaričkog izrazio je nadu da će u predstojećoj sezoni klub ostvariti još bolje rezultate nego prethodne.

"Najbitnije je da se uklopim. Pred nama su veliki izazovi u Evropi i na domaćoj sceni. Došao sam u najveći klub na ovim prostorima, koji je stao na noge. Prethodne sezone je postavljena nivo, a ja se nadam da ćemo mi napraviti korak napred", dodao je Stojiljković.

nikola stoiljković
nikola stoiljkovićfoto: Starsport©

On je rekao da već dobro poznaje trenera Vladana Milojevića.

"Raduje me što ću ponovo saradjivati sa Vladanom Milojevićem, s kojim sam prethodno u Čukaričkom imao odličnu saradnju. Znam kako radi i kako sve funkcioniše kod njega", kazao je Stojiljković.

On se složio da postoji pritisak igrati u Zvezdi, ali je rekao da je spreman za to.

"Znam vrlo dobro šta se očekuje od mene. Potrudiću se da ispunim sva očekivanja navijača i Uprave", rekao je Stojiljković, koji će u novom klubu nositi dres sa brojem 19.

Jevtović, koji je u Zvezdu stigao iz Antalijaspora, rekao je da mu je dolazak u redove crveno-belih ostvarenje dečačkih snova.

milan jevtović
milan jevtovićfoto: Starsport©

"Ovo je za mene najvažniji trenutak dosadašnje karijere, jer sam sada ispunio dečački san. Došao sam ovde da osvajam trofeje i igram Evropu. Daću svoj maksimum na svakom treningu i na svakoj utakmici. Nestrpljivo čekam početak priprema sa novim saigračima", rekao je Jevtović, koji je ponikao u Borcu iz Čačka.

On je pre šest meseci takođe bio želja crveno-belih, ali se okolnosti nisu poklopile.

"Nije se namestilo pre šest meseci. Ovo je sada u pravom trenutku, jer verujem da možemo da ponovimo iste rezultate kao i prošle godine, ako ne i bolje", rekao je Jevtović.

Jevtović je rekao da već poznaje nekoliko igrača i da veruje da će se brzo uklopiti u novi tim.

On je dodao da nije želeo da prihvati nijednu drugu ponudu, jer je želeo da igra u Zvezdi, gde će nositi dres sa brojem 26.

kurir.rs / Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SRBIJO VEČERAS JE BITI ILI NE BITI!!! Orlovi dokažite se ili se sa Mesijem, vratite se kući! (KURIR TV SPORT)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track