MUNDIJALISTI SE VRATILI KUĆI: Radonjić i Rodić ponovo u crveno-belom
Foto: FK Crvena zvezda

DONALD DOŠAO U GOSTE

MUNDIJALISTI SE VRATILI KUĆI: Radonjić i Rodić ponovo u crveno-belom

Fudbal -

Današnji trening Crvene zvezde pojačali su fudbaleri koji su nastupali na Svetskom prvenstvu - Milan Rodić i Nemanja Radonjić.

Takođe, Miloš Degenek koji je danas promovisan, a koji je na Mundijalu nastupao sa svojom reprezentacijom Australije priključio se radu sa ekipom.

Novajlija Rašid Sumaila takođe je odradio prvi trening sa ekipom. Trening Zvezdinih prvotimaca sa tribina je ispratio nekadašnji fudbaler crveno-belih Mičel Donald koji je došao da pruži podršku timu pred start kvalifikacija za Ligu šampiona. Zvezdin levi bek Milan Rodić istakao je da je učešće na Mundijalu privilegija za svakog fudbalera.

- To je zaista veliko iskustvo za jednog igrača, nije mala stvar otići na Svetsko prvenstvo. Treba otići tamo i doživeti sve to. Mnogo će mi značiti u utakmicama koji me očekuju u crveno-belom dresu to što sam imao priliku da na delu vidim kako igraju velike ekipe i da naučim nešto od nekih majstora fudbala. Ostaje žal što naša reprezentacija nije prošla grupu, imali smo šansu, ali verujem da ćemo biti uspešniji ako nastavimo sa dobrim radom - rekao je Rodić. Odlične igre u Zvezdinom dresu preporučile su Milana Rodića selektoru reprezentacije Srbije.

- Naravno da sam očekivao takav ishod, kada sam dolazio u Zvezdu imao sam odličan osećaj, bio sam siguran da ćemo u godinu dana napraviti dobar rezultat tako da nisam iznenađen. Imali smo zaista odličnu sezonu, nadam se da će se ponoviti i sada pa da ćemo imati još više reprezentativaca. Za pet dana crveno-bele očekuje prva utakmica u sezoni, gostovanje Spartaksu u Rigi.

- Svi radimo na tome da dođemo do Lige šampiona, da uđemo u grupnu fazu. Svako od nas će dati maksimu da ispunimo veliku želju svima nama kojima je Zvezda u srcu - poručio je Rodić.

(FK Crvena zvezda)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track