Najnovije vesti

ŽILE, LJUDINO: Fudbalski reprezentativac Srbije Andrija Živković uplatio 30.000 evra za lečenje niškog sportskog novinara
Foto: Reuters

humanost na delu

ŽILE, LJUDINO: Fudbalski reprezentativac Srbije Andrija Živković uplatio 30.000 evra za lečenje niškog sportskog novinara

Fudbal

Fudbaler Benfike i reprezentativac Srbije Andrija Živković uplatio 30.000 evra za lečenje niškog sportskog novinara novinara Aleksandra Nikolića.

 

 

Aleksandru Nikoliću, 26-godišnjem sportskom novinaru iz Niša, nedavno je dijagnostifikovan tumor koštane srži i krvnih ćelija. Njegovi prijatelji otpočeli su ranije akciju prikupljanja novčane pomoći za Acino lečenje u inostranstvu u sopstvenoj režiji, a sada svi mogu da se priključe akciji slanjem SMS-a ili uplatom novca posredstvom Marine Adamović.

 

Novac se može donirati slanjem SMS poruka sa tekstom 499 na broj 3030, kao i uplatama na sledeće račune:

Dinarski: 160-503253-25

Devizni (za uplate u EUR): 00-540-0002670.3

IBAN: RS35160005400002670313

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Sve dalje informacije u vezi sa Aleksandrovim trenutnim stanjem, lečenjem i prikupljenim donacijama možete naći na zvaničnoj stranici Fondacije Budi human, čiji je Aleksandar korisnik: http://www.budihuman.rs/sr/korisnik/499/aleksandar-nikolic .

 

Popularni Bambi dugogodišnji je novinar sa uspešnim radom na mnogobrojnim portalima od kojih su jedan i Niške Vesti, a pored toga bio je član redakcija SDL-a, Južnih Vesti… Do nedavno je bio angažovan i kao dopisnik sportskog sajta SportJuga i kao član PR tima Amaterske Košarkaške Lige. Aca je i član Sekcije sportskih novinara Niša.

 

Kurir sport

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

KURIR SPORT: Zvezda sa ovim timom kreće u napad na Ligu šampiona

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...