APOEL ISPAO: Suduva odolela posle 11 šuteva Kiprana u gol i čeka Zvezdu!
Foto: Printscreen

Liotvanska senzacija

APOEL ISPAO: Suduva odolela posle 11 šuteva Kiprana u gol i čeka Zvezdu!

Fudbal -

Fudbaleri litvanske Suduve napravili su veliko iznenađenje u kvalifikacijama za Ligu šampiona i izbacili kiparski APOEL.

Suduva je uspela da eliminiše mnogo zvučniji APOEL u prvom kolu kvalifikacija, uprkos porazu od 1:0 u revanšu u Nikoziji, pošto je prvi susret rešila u svoju korist rezultatom 3:1.

Kiparski šampion, može se reći, nije imao sreće, ali je opet zatajaio I sa realizacijom pošto je dao samo jedan gol iz čak 26 udaraca ka protivničkom gol! Od toga je 11 udaraca išlo u okvir gola Suduve.

Ofazivan je bio APOEL od prvog do 90 i nekog minuta, ali mreža gostiju iz Litvanije zatresla se samo u 20. minutu kada je napadač iz Benina Mikael Pote glavom zatresao protivničku mrežu.

Sve karte su Kiprani bacilli na napad i u drugom poluvremenu. Ređale su se prilike pred golom hrvatskog golmana Ivana Karduma, ali lopta jednostavno nije htela u mrežu.

Iako se posle žreba očekivao drugačiji scenario, Litvanci su ti koji čekaju pobednika duela našeg šampiona Crvene zvezde i Spartaksa iz Jurmale.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track