PREŽIVEĆE AFERU TOMPSON: Evo šta je Mladen Krstajić uradio posle SKANDALA!
Foto: Reuters/Antonio Bronić, Marina Lopičić, Printscreen

Dozvao se pameti

PREŽIVEĆE AFERU TOMPSON: Evo šta je Mladen Krstajić uradio posle SKANDALA!

Fudbal -

Novopečeni trener i selektor Mladen Krstajić javno pokazao da mu se više ne sviđa slika Ivana Rakitića s proustaškim pevačem Markom Perkovićem Tompsonom.

Krstajić je, uvidevši kakvu buru je izazvao lajkujući fotografiju Rakitića i Tompsona, skinuo lajk sa sporne objave hrvatskog fudbalera na Instagramu.

Javnost u Srbiji i Republici Srpskoj bila je šokirana Krstajićevim potezom u kojem je dao do znanja da mu se sviđa poziranje njegovog prijatelja sa pevačem koji propagira ustaštvo i kojeg povezuju sa profašističkim stavovima.

Krstajić je odmah nakon što je vest odjeknula kao bomba objasnio da je fotografiju lajkovao po automatizmu jer to radi sa svakom Rakitićevom objavom na Instagramu, podsetivši da mu je on veliki prijatelj još iz igračkih dana. Navodno, nije prepoznao Marka Perkovića Tompsona.

Deo rukovodstva Fudbalskog saveza Srbije bio je neprijatno iznenađen selektorovim gafom, neki su razmišljali da se Krstajić čak smeni jer je ovo kap koja je prelila čašu posle niza poteza i loših rezultata.

Ipak, uprkos svemu, svi su izgledi da će on "preživeti", a to je potvrdio i potpredsednik FSS Nenad Bjeković, koji smatra da je Krstajić dobro vodio reprezentaciju u Rusiji i da ovaj greh na društvenim mrežama ne bi trebalo da mu se uzima za zlo.

Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta takođe je šokiran pojavom Tompsona u autobusu sa reprezentativcima Hrvatske, a ne može da pređe ni preko poteza Mladena Krstajića. - Smatram da selektor Srbije Mladen Krstajić ne bi trebalo više da lajkuje nijednu fotografiju Ivana Rakitića na društvenim mrežama jer ustašu Tompsona smatra jedinim kraljem u Hrvatskoj - rekao je Linta i dodao: - Igrači Hrvatske sa svojim trenerom pevali su, između ostalih, i druge pesme Marka Perkovića Tompsona u kojima se veličaju ustaštvo i ustaška ideologija.

Prijatelji, a pevaju sa Tompsonom i Bajom Malim Knindžom

Koliko je cela situacija bizarna govori podatak da su Mladen Krstajić i Hrvat Ivan Rakitić bliski prijatelji i da jedan drugog smatraju bratom. Nekoliko dana pre odlaska na Mundijal, Krstajić je snimljen kako peva pesme Baje Malog Knindže, dok je Rakitić grlio Tompsona i konstatovao da je dotični "kralj".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track