IZNENADIĆETE SE: Otkriveno zašto su Šakira i Pike deci dali pravoslavna imena! (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

ODLUKA KOJU SU MNOGI PODRŽALI

IZNENADIĆETE SE: Otkriveno zašto su Šakira i Pike deci dali pravoslavna imena! (FOTO)

Fudbal -

Ako ste se pitali zašto su Šakira i Pike svojim dečacima dali pravoslavna imena, stigao je i odgovor.

Kada je pevačica 2014. prvom sinu dala ime Milan, mnogi su se iznenadili, ali su i pohvalili njen izbor, dok je manje iznenađenje usledilo za ima Saša, koje je takođe pravoslavno.

Portali stavljaju u prvi plan Šakirinog oca Vilijama, koji je po jednima potomak Makedonaca, a po drugoj odrastao u pravoslavnom okruženju.

Els meus mites.

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique) on

Veliku pažnju privukla je vest da su poznata kolumbijska pevačica Šakira i njen suprug, fudbaler Barselone Žerar Pike, drugom detetu dali ime Saša. S obzirom da je njihov prvi sin dobio ime Milan, javnost je odmah počela sa spekulacijama zašto se slavni par odlučio da deci nadene pravoslavna imena.

Neki internet portali daju objašnjenje da je Šakirin otac Vilijam Mebarak Čadid rođen u Libanu, katolik po rođenju, ustvari potomak nekog pravoslavnog Makedonca.

Campions!!!! Força Barça!

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique) on

Drugi internet portali nude drugačije objašnjenje. Prema ovoj teoriji, Vilijam je odrastao u gradu Zale u Libanu, gde su većinu stanovništva činili pravoslavni Grci i Sirijci, koji su očigledno imali velikog uticaja na Vilijana i Šakiru.

Bez ozbira što nema potvrde da su jedna ili druga teorija tačne, činjenica je da su Kolumbijka i Španac dali sinovima imena Milan i Saša, što znači da je pravoslavlje imalo veliki uticaj na ovu odluku.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track