PRODAJA ALISONA TEŠKO PALA NAVIJAČIMA ROME: Sportski direktor opravdava odluku o prodaji golmana!
Foto: EPA/Sebastiao Moreira

I DALJE IMAJU AMBICIJE

PRODAJA ALISONA TEŠKO PALA NAVIJAČIMA ROME: Sportski direktor opravdava odluku o prodaji golmana!

Fudbal -

Sportski direktor Rome Monči rekao je da prodaja golmana Alisona Liverpulu ne znači da rimski klub nema ambicije, ali i da razume da taj transfer teško pada navijačima.

Liverpul je ponudio Romi 75 miliona evra za brazilskog golmana, a Monči je rekao da je Alison u Liverpulu i da su pregovori odmakli. Britanski mediji preneli su da je Alison na lekarskim pregledima.

"Kada vam stigne vrlo značajna ponuda, morate da je razmotrite. Procenili smo pozitivne i negativne stvari i odlučili smo da razgovaramo sa Liverpulom. Prodaja Alisona ne znači da nam nedostaje ambicija. Za mene je ambicija da uradiš pravu stvar, nakon što dobro razmisliš", rekao je Monči, preneo je sajt Rome.

Alison (25) je dve godine u Romi, za koju je prošle sezone odigrao 37 prvenstvenih utakmica, a odigrao je svih pet mečeva za Brazil na Svetskom prvenstvu u Rusiji, od kojih u tri nije primio gol.

Roma je ovog leta dovela Havijera Pastorea iz Pari Sen Žermena i Džastina Klajverta iz Ajaksa, a Radja Naingolan prodat je Interu.

"Shvatam gledište navijača. Želim da znaju da radimo na tome da izgradimo jači tim. Neki ljudi su mislili da nećemo moći da dovedemo Klajverta. Isto važi i za Pastorea. Možda je nekim navijačima danas teško, ali doveli smo vrhunske igrače. Došao sam da napravim jak tim, ne samo za jednu godinu, već i za naredne i 100 odsto sam siguran da će tako biti", naveo je Monči.

kurir.rs / Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track