TAST U ZATVORU, ŠURAK PRONAĐEN MRTAV, DEDA I BABA UMEŠANI U TRGOVINU DROGOM... Sad je jasno zašto je Geret Bejl morao da OTKAŽE VENČANJE!
Foto: Profimedia

kakva familija

TAST U ZATVORU, ŠURAK PRONAĐEN MRTAV, DEDA I BABA UMEŠANI U TRGOVINU DROGOM... Sad je jasno zašto je Geret Bejl morao da OTKAŽE VENČANJE!

Fudbal -

Fudbaler Real Madrida Geret Bejl bio je primoran da odloći venčanje sa svojom verenicom Emom Ris Džons, zbog bizarnih porodičnih problema.

Venčanje je navodno otkazano, tvrdi "The Sun", zbog toga što je par imao mnogo problema ove godine.

"I dalje se mnogo vole, samo imaju mnogo toga čime moraju da se pozabave prvo", tvrdi izvor za tabloid.

Bejl i Ema su planirali raskošno venčanje u drevnom zamku u Toskani u Italiji. Bio je najavljen i nastup američke pop mega zvezde - Bijonse.

Međutim, zbog spleta neverovatnih okolnosti koje su se dogodile u proteklom periodu, Velšanin je bio primoran da otkaže venčanje.

Jedan od glavnih problema je Emin otac Martin koji je nedavno izašao iz zatvora. Ema navodno želi da dovede u red odnos sa ocem koji je proveo šest godina u zatvoru nakon što je varao ljude za novac i ukupno "ukrao" skoro tri miliona dolara.

Problem sa zakonom nema samo Emin otac. Članovi Emine porodice su petljani u aferu sa nestalim koferom u kom je bilo 850.000 evra od trgovine drogom. Automobili koji su pripadali dedi, babi i tetki Eme Džouns su spaljeni 2016. godine, nakon što su poliveni benzinom u kući njene druge tetke u Velsu.

"Bio je to buran period za njih u poslednjih nekoliko godina, naročito za Emu, jer su oni ipak njeni rođaci. Nekima od njenih najbližih rođaka je rečeno da neće biti pozvani na venčanje. Ipak, dosta toga bi moglo da se dogodi u narednih godinu dana i mi se nadamo da će se oni pomiriti do tada", rekao je izvor blizak porodici.

U jeku planiranja venčanja, Ema je primila još jednu strašnu vest. Dečko njene sestre je pronađen mrtav.

On se navodno ubio u momentu dok je bio pod istragom socijalne službe u vezi sa starateljstvom nad svojom decom. Ema se nakon ovog šoka vratila iz španije kako bi utešila mlađu sestru koja se nedavno porodila.

Geret i Ema su se upoznali u osnovnoj školi. Planirali su dvostruko venčanje, grandioznu svečanost sa poznatim ličnostima u Italiji i intimno venčanje u Kardifu. Ema i Geret imaju troje dece.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track