OGNJEN OŽEGOVIĆ POSLE TRIJUMFA NAD DINAMOM: Zasluženo smo pobedili!
Foto: Partizan/Miroslav Todorović

STRELAC JEDINOG GOLA

OGNJEN OŽEGOVIĆ POSLE TRIJUMFA NAD DINAMOM: Zasluženo smo pobedili!

Fudbal -

Partizan je pobedio golom Ognjena Ožegovića u 82. minutu igre u 2. kolu SLS i doneo crno-belima tri boda u Surdulici na početku prvenstva.

Promešao je Miroslav Đukić karte za utakmicu sa Dinamom iz Vranja, što je rezultiralo posedom lopte od 75 posto, ali i sa 18 šuteva na gol. Posle mnogo šansi za crno-bele gol je zatresao Ognjen Ožegović koji iznosi svoje utiske po završenoj utakmici.

"Znali smo da će biti teška utakmica kao i da će Dinamo igrati sa mnogo igrača pozadi, što se i pokazalo. Stvorili smo mnogo šansi što me raduje i na kraju zaista zasluženo pobedili. Igralo je dosta igrača koji su prošle sezone nosili Partizan i stoga mi je posebno draga pobeda zbog celog tima. Gol mi mnogo znači, ali pre svega što smo bili ofanzivni uz mnogo šansi. Popraviće se i realizacija iz utakmice u utakmicu. Osećala se nervoza i tenzija, ali smo nastavili da stvaramo šanse, bili uporni, verovali da možemo i na kraju se isplatilo. Videla se jasna želja za pobedom", rekao je Ožegović i dodao:

"Okrećemo se Ligi Evrope sa željom da izborimo treće kolo kvalifikacija za i stoga nam ova pobeda znači pred revanš. Ujedno je posvećujemo navijačima koji su došli u Surdulicu u velikom broju", rekao je Ožegović.

kurir.rs / kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track