trener zvezde ima plan

MILOJEVIĆ U LITVANIJI: Ne zanimaju me Legija i Spartak, želim da Zvezda protiv Suduve potvrdi kvalitet (KURIR TV)

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević očekuje da njegov tim i u sredu u revanšu potvrdi da je bolji od litvanske Suduve.

Specijalni izveštač Kurira iz Litvanije - Aleksandar Radonić

Utakmica počinje u 19.30 sati, a Zvezda ima kapital od tri gola iz prve utakmice kvalifikacija za Ligu sampiona.

- Nikada u fudbalu ne možete reći da je sigurno. Odigrali smo samo jedno poluvreme. Za mene kao da je bilo 0:0. Tačno je da je Suduva dala tri gola Apoelu, znam za njihov način igre. Videćemo sutra, da ne pričamo mnogo - rekao je Milojević i dodao:

- Suduva je najbolji tim Litvanije. Moćna, trkačka i disciplinovana ekipa.

Srbija je pre pet godina osvojila titulu na EP u Marijampolu. Direktor tog tima bio je Mitar Mrkela, sadašnji sportski direktor Crvene zvezde. U tom timu bio je i Dejan Meleg, sadašnji prvotimac kluba s Marakane.

- Drago mi je što igramo na istom mestu gde je naša reprezentacija usla u anale srpskog fudbala. Lepe uspomene vežu nas za ovaj grad.

Vladan Milojević nije euforičan, iako ima 3:0 iz Beograda.

- Moja filozofija je da smo posle prve utakmice odigrali prvo poluvreme. Pavkov nije došao, imao je stomačne probleme, na sve ostale mogu da računam. Zavoravili smo prvu utakmicu u Beogradu. Bez primljenog gola pokušavamo da dobijamo utakmice. To je nešto sto pokazuje da dobro funkcionišemo u svim elementima. Da smo jaki i sa loptom i bez nje. Najvažnije je da pobeđujemo, Ali lepo je kad ne primiš gol.

foto: Kurir Sport/Aleksandar Radonić

Kvalifikacije prosle godine i ove gledajuci formu i rivale.

- Igramo protiv ekipa koje neguju različite stilove. I prošle i ove godine. Nema velike razlike, a na nama je da se dobro spremimo.

Suduva je domaćinska ekipa, napašće od prvog minuta.

- Ne znam kakav oni imaju plan. Imali su svoj princip svih 90 minuta u Beogradu. Respektujem to što su prvaci svoje zemlje, sto su izbacili Apoel, ekipu sa ozbiljnim budžetom. Nije tajna da su jaki u trčanju, imaju dosta reprezentativaca Litvanije. Živanović i Azevedo su ozbiljni igrači. Ne verujem da oni nas mogu da iznenade, niti mi njih.

Utakmica Spartak - Legija je ranije, a pobednik je naredni rival Crvene zvezde.

- Neću gledati taj meč. Fokusiran sam na ovu utakmicu.

Veoma toplo vreme, iznad 30 stepeni, moze da bude otežavajuca okolnost za oba tima.

- Kako njima, tako i nama. Takvi su termini, jeste toplo i sparno. Ne možemo da očekujemo drugačije vreme - zaključio je Milojević.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track