TRAKAJI SE NE ŠALI: Litvanci dobili pojačanje pred revaš sa Partizanom
Foto: Starsport©

zanimljivo

TRAKAJI SE NE ŠALI: Litvanci dobili pojačanje pred revaš sa Partizanom

Fudbal -

Fudbaleri Trakaija poraženi su od Partizana (0:1) u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ali će u revanšu zaigrati u znatno jačem sastavu. Naime, za ovaj duel konkuriše Lažo Traore, 24-godišnji vezista, koji nije nastupio na duelu u Humskoj.

Naime, fudbaler iz Obale Slonovače je imao određenih problema u u poslednja dva meseca, koji nisu poznati široj javnosti. Jedno vreme nije bio u Litvaniji, ali sada je sve uredi i spreman je za revanš sa Beograđanima.

To je na zvaničnom sajtu i potvrdio Trakai, koji je Traorea licencirao za ovaj meč. Ovaj fudbaler je odigrao i prijateljski meč za Trakaji za vikend, tako da ga verovatno i planiraju u prvoj postavi za utakmicu sa crno-belima.

- Traore je jedan od naših najsvestranijih fudbalera, možete ga "baciti" gde god je potrebno popuniti rupe. Da li će tako biti i u četvrtak? Ne znam, to je nadležnost trenera, treba imati u vidu da nije igrao dva meseca. S druge strane, protiv Dainave je pokazao da je spreman - istakao je direktor kluba Virmantas Lemežis.

Kurir sport

foto: Starsport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track