REMI PARTIZANA I MLADOSTI: Evo šta su treneri ova dva kluba rekli po završetku meča
Foto: Starsport©

crno-beli haos

REMI PARTIZANA I MLADOSTI: Evo šta su treneri ova dva kluba rekli po završetku meča

Fudbal -

Pomoćni trener fudbalera Partizana Žarko Lazetić rekao je posle večerašnjeg remija protiv Mladosti iz Lučana u trećem kolu Super lige Srbije da nije zadovoljan rezultatom i da se ekipa što pre mora okrenuti narednim izazovima.

"Nismo zadovoljni, jer smo želeli pobedu... U prvom poluvremenu bilo je dosta dobrih stvari, posebno na početku, kada smopokazali kako treba da izgledamo, samo moramo da popravimo realizaciju, kako bismo lakše dolazili do gola", rekao je Lazetić novinarima posle utakmice.

Fudbaleri Partizana igrali su večeras na svom terenu nerešeno bez golova protiv Mladosti iz Lučana, u prvoj utakmici posle otkaza doskorašnjem treneru Miroslavu Djukiću.

"Ovo je bila utakmica sa dva poluvremena. U prvom smo stvarno bili dobri, radili ono što smo planirali, imali puno šansi i ulazili u prostore, gde smo znali da će se otvarati... Imali smo mnogo dobrih situacija, ali nismo dali gol. U drugom poluvremenu, kada se celokupno pogleda na situaciju, ušli smo u nervozu, želeli da što pre postignemo gol... Nismo uspeli da budemo strpljivi s igrom kakvu smo imali u prvom poluvremenu, koja nam je donosila prilike za gol", rekao je Lazetić.

Partizan za četiri dana u Danskoj očekuje utakmica protiv Nordsjilanda, a novinare je zanimalo kako će se ekipa pripremiti za taj meč.

"Danas je bila velika potrošnja, stručni štab i medicinski blok će učiniti sve što je do njih da psiholoski pripreme ekipu. Igrači su profesionalci i znaju šta ih očekuje. Težak je ovo momenat posle neupseha, ali za četiri dana imaju novu priliku", rekao je on.

Upitan da li se tokom poluvremena čuo s novim trenerom Zoranom Mirkovićem, koji je meč posmatrao iz lože sa zapadne tribine, Lazetić je rekao da je "samo pre utakmice pričao sa Mirkovićem".

Trener Mladosti Nenad Milovanović ocenio je da njegova ekipa "zasluženo nosi bod u Lučane".

"Malo sada kada se smire strasti, adrenalin padne, ja sam zadovoljan, jer smo u ova tri kola igrali protiv Vojvodine u Novom Sadu i Partizana u Beogradu, a mi imamo pet bodova. Što se tiče utakmice, zadovoljan sam blokom, igrom u odbrani, ali ne i igrom u napred. U drugom delu smo bili malo konkretniji, jer sam malo žustrije reagovao u svlačionici posle prvog poluvremena. Možda grešim, ali Partizan nije stvorio izrazite šanse, tako da mi zasluženo nosimo bod u Lučane", rekao je Milovanović.

Kurir sport/Beta

Foto: Starsport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track