MITROVIĆ OTVORIO DUŠU: Reprezentativac Srbije PRESREĆAN u Engleskoj!
Foto: Reuters

iskreno

MITROVIĆ OTVORIO DUŠU: Reprezentativac Srbije PRESREĆAN u Engleskoj!

Fudbal -

Vratio se Aleksandar Mitrović u Premijer ligu i to na velika vrata. Ne kao rezerva u Njukaslu, već kao prvi napadač Fulama kojeg je golovima i vratio u elitno društvo.

Reprezentativni centarfor Srbije prošlu polusezonu proveo je u Fulamu kod Slaviše Jokanovića kao pozajmljen igrač Njukasla. Pošto se pokazao odlično, postigao 12 golova, klub sa Krejven Kotidža je odlučio da ga kupi, što se realizovalo na obostrano zadovoljstvo.

- Od kraja prošle sezone nisam razgovarao ni sa jednim drugim klubom. Reakao sam menadžeru da želim da se vratim ovamo i Fulam je napravio veliki korak. Uradili su sve što je Njukasl zahtevao od njih i zahvalan sam im na tome. Osećam se kao da nisam odlazio. Ne treba mi vremena za privikavanje, poznajem klub, kako stručni štab radi. Znam sve kako funkcioniše. Od kada sam u Fulamu, prvi put se u Engleskoj osećam udobno u sistemu i načinu na koji se igra. Mislim da menadžer i moji saigrači znaju moje kvalitete i pokušavaju da ih iskoriste na najbolji mogući način. Rezultat toga su postignuti golovi i pobede - rekao je Mitrović za "Daily Telegraph".

Ambicije su za početak da se izbori opstanak.

- Klub želi da ostane ovde. Želi da napravi nove, velike stvari, da idemo napred, da rastemo. Znam da će biti teško. U pitanju je liga sa mnogo više kvaliteta. Ali ja znam svoje sposobnosti i da posedujem kvalitet. Želim svima da pokažem da mogu da igram u najboljoj ligi na svetu i postižem golove.

Fulam je u prvom meču sezone poražen na Krejven Kotidžu od Kristal Palasa 2:0, a sledeći meč igra u subotu od 16 časova, ponovo protiv gradskog rivala, ovog puta Totenhema na Vembliju.

Kurir sport

Foto: Reuters

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track