KURIR SAZNAJE: Transfer doveden u pitanje! Hamedu žena ne da u Zvezdu!
Foto: Pritnscreen/Instagram

MORAĆE DA PRESEČE

KURIR SAZNAJE: Transfer doveden u pitanje! Hamedu žena ne da u Zvezdu!

Fudbal -

Izraelac prihvatio ponudu crveno-belih jer želi da igra u evropskim takmičenjima, ali njegovoj supruzi se ne napušta Engleska.

Crvena zvezda bi mogla da ostane bez planiranog pojačanja za Ligu šampiona!

Kako Kurir saznaje, supruga Izraelca Tomera Hemeda (31) protivi se njegovom odlasku iz Engleske. Bivša mis Izraela Šunit Faragi volela bi da njen muž nastavi karijeru u Kvins park rendžersu, odnosno da se preseli u London. Ipak, Izraelcu je veliki sportski izazov igranje u Ligi Evrope ili Ligi šampiona, tako da će morati da da sve od sebe kako bi ubedio suprugu da dođe u Beograd. Čini se da je igranje u Evropi s Vladanom Milojevićem daleko veći motiv za Hemeda nego primamljiva finansijska ponuda bivšeg selektora Engleske i trenera KPR Stiva Meklarena.

supruzi se engleska više dopada
supruzi se engleska više dopadafoto: Pritnscreen/Instagram

- Tomer Hemed je prihvatio ponudu Zvezde, a s Brajtonom nije bilo problema u pregovorima. Za sada je jedina kočnica njegova supruga, kojoj se ne napušta Engleska. Verujemo da to neće biti problem i da će Hemed ubediti svoju lepšu polovinu. Njega u Beogradu očekujemo uskoro - otkrio je Kuriru izvor iz šampiona Srbije.

?

A post shared by Shunit Hemed Faragi (@shunithemed) on

Čelnici Crvene zvezde postigli su dogovor sa agentima snažnog napadača, kao i klubom Brajton, pa bi standardni reprezentativac Izraela Tomer Hemed trebalo uskoro da dođe u Srbiju. U Zvezdi ga čeka višegodišnji ugovor i dobra plata. Ljudi iz kluba spremni su da novac dobijen od UEFA ulože za plasman u plej-of Lige šampiona kako bi što više ojačali ekipu za predstojeći dvomeč sa austrijskim Salcburgom, odnosno za evropsku jesen, koja donosi još šest sigurnih jakih utakmica.

Isti slučaj Supruga sprečila dolazak De Kanija Bivši predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković posle odlaska Valtera Zenge pokušao je u Beograd da dovede za trenera njegovog zemljaka Luiđija de Kanija. Dogovor je bio postignut, očekivao se samo dolazak Italijana u Srbiju. Međutim, njegova supruga Kjara je bila protiv dolaska u Beograd, tako da se De Kanio izvinio Stojkoviću. Tek posle toga angažovan je Duško Bajević.

183 cm visok je Izraelac 8. klub bi mu bila Zvezda 125 utakmica odigrao u Primeri

Treći stranac Hemed 11. pojačanje Tomer Hemed trebalo bi da bude 11. pojačanje Crvene zvezde ove sezone. Pre njega klub je ovog leta angažovao Veljka Simića, Nikolu Stojiljkovića, Dejana Melega, Milana Jevtovića, Dušana Jovančića, Zorana Popovića, Rašida Sumailu, Lorenca Ebisilija, Miloša Degeneka i Kafua.

kurir.rs / Aleksandar Radonić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track