TRENER REALA IZRIČIT Lopetegi: Dovođenje novih igrača nam nije prioritet
Foto: AP

iskreno

TRENER REALA IZRIČIT Lopetegi: Dovođenje novih igrača nam nije prioritet

Fudbal -

Trener fudbalera Real Madrida Đulen Lopetegi rekao je danas da njegova ekipa mora na pravi način da počne sezonu u Primeri i dodao da dovodjenje novih igrača nije prioritet.

Real je počeo takmičarsku sezonu porazom od gradskog rivala Atletika sa 2:4 u Superkupu Evrope, a prvenstvo Španije počeće u nedelju utakmicom protiv Hetafea.

"Ono što me zanima jeste sutrašnja utakmica. Počinje prvenstvo i bilo bi greška pričati o drugim stvarima koje nisu prioritet. Nadam se da ćemo (pre završetka prelaznog roka 31. avgusta), moći da ostvarimo pobede u Primeri. Na to treba da se koncentrišemo, pošto ostale stvari nisu u našim rukama. Moramo da budemo spremni, pošto želimo da osvojimo titulu", rekao je Lopetegi.

Real je ovog leta prodao Juventusu svog najboljeg igrača Kristijana Ronalda, a nije doveo nekog igrača kao zamenu. Posle poraza od Atletika, mediji i navijači naveli su nedostatke u ekipi Reala, pre svega na poziciji napadača i po levoj strani.

Lopetegi je rekao da ima puno poverenje u svoju ekipu da može da se bori za sve trofeje u ovoj sezoni.

"Naši fudbaleri fantastično rade, mislim da imamo više kvaliteta i talenta nego što ljudi misle i nije mi palo na pamet da sumnjam u to", naveo je trener evropskog prvaka.

On je dodao je da će klub biti aktivan u prelaznom roku, pre svega po pitanju golmana, pošto ih ima petoricu pod ugovorom.

"Nećemo zadržati petoricu, logično je da ih bude trojica", rekao je Lopetegi.

Kurir sport

Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja