IZ SLOVAČKE U NIŠ: Radnički se pojačao iz Slovana
Foto: Radnički Niš

NOVI OFANZIVNI VEZISTA NA ČAIRU

IZ SLOVAČKE U NIŠ: Radnički se pojačao iz Slovana

Fudbal -

Dosadašnji fudbaler Slovana iz Bratislave Uroš Damnjanović novi je igrač Radničkog iz Niša, saopšteno je danas.

"Odabrao sam Radnički jer mislim da ima veoma dobru ekipu u kojoj ću moći da napredujem kao igrač. Želim da se što pre nametnem treneru (Nenadu) Lalatoviću, da doprinosim dobrim rezultatima kluba, da pokažem da vredim i uveren sam da je Niš idealna sredina za mene", rekao je Damnjanović.

On ima 23 godine, visok je 182 centimetra, najbolje se snalazi na poziciji ofanzivnog veziste, a na Čair stiže iz slovačkog Slovana iz Bratislave, za koji je prošle sezone nastupio na šest utakmica. Karijeru je počeo u beogradskom Radu, a igrao je i za Teleoptik, Partizan i Sinđelić iz Beograda. Odigrao je i tri meča za reprezentaciju Srbije do 21 godine.

"Poznajem nekoliko novih saigrača i neću imati problem sa uklapanjem. Sa Petrom Grbićem sam šest meseci bio u Partizanu, sa Radovanom Pankovom sam igrao za mladu reprezentaciju Srbije, a poznajem i Andriju Mijailovića. Spreman sam, vredno treniram i pokušaću da se što pre nametnem šefu stručnog štaba i izborim se za mesto u prvoj postavi. Radnički ima odličnu ekipu i pred nama je sigurno sezona sa puno uspeha i radosti", rekao je on.

(Beta, Foto: Radnički Niš)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track