USKORO IGRAŠ IDI SPAVAJ: Navijač prišao fudbaleru, umesto odgovora dobio je srednji prst (VIDEO)
Foto: Printscreen

bliski susret

USKORO IGRAŠ IDI SPAVAJ: Navijač prišao fudbaleru, umesto odgovora dobio je srednji prst (VIDEO)

Fudbal -

Bivši belgijski reprezentativac i novo pojačanje Intera, Rađa Naingolan, sedeo je u petak uveče u klubu kad mu je prišao navijači "poterao" ga kući. Igrač je kopao po torbi devojke koja je sedela s njim, kad ga je trgao glas: "Uskoro igraš, idi na spavanje".

Rađa se na sekund zbunio, a onda je brižnom navijaču pokazao srednji prst na šta se ovaj nasmejao. Iako ga prati glas da ponašanjem zadaje trenerima glavobolje, novi klub ga neće kazniti.

Mediji nagađaju da je dobio slobodno veče obzirom da nije bio spreman za prvu utakmicu, a njegovo ponašanje nisu smatrali kritičnim. U subotu ujutro se, naime, pojavio na treningu.

Rađa je prošle sezone pomogao Romi da dođe do polufinala Lige šampiona, ali je izostavljen sa spiska igrača za Svetsko prvenstvo u Rusiji. Mnogi su selektoru Belgije Robertu Martinezu to zamerili, a nije tajna da smeta Rađino ponašanje i strast za cigaretama.

On je postao tema brojnih rasprava u Italiji, gde je proveo većinu karijere, kad je na Instagramu objavio snimak sa dočeka Nove 2018. u kojem se vidi da psuje, puši i pije.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track