OPTIMIZAM U PARTIZANU

CRNO-BELI U GLAS: Dokazali smo da možemo sa Bešiktašom! Hoćemo u Ligu Evrope (KURIR TV)

Fudbal -

Fudbaler Partizana Svetozar Marković rekao je da je njegova ekipa pokazala da može da se nosi sa Bešiktašom i da ide na pobedu u Istanbulu.

"Pokazali sko da možemo da igramo sa ozbiljnim ekipama, znamo svi kakvi su ovo igrači. Daćemo sve od sebe u Istanbulu. Lepo smo otvorili utakmicu, iz neopreznosti ipak primili gol, iako smo većim delom bili na visokom nivou. Pokušaćemo da pobedimo u revanšu", rekao je Marković novinarima posle utakmice.

Posle beogradskih 1:1, izašle su kvote za istanbulski revanš Bešiktaša i Partizana. Kvota da ekipa Bate Mirkovića neće izgubiti (dupla šansa X2) je 2,31. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bešiktaš - Partizan.

Partizan i Bešiktaš igrali su nerešeno 1:1 u Beogradu, u prvoj utakmici baraža za Ligu Evropa.

Nemanja Nikolić je kazao da je Bešiktaš ekipa sa odličnim individualcima, ali da Partizan ima pravo na nadu.

"Ovo je ekipa sjajnih individualaca, njihovi igrači su osvojili sve što može da se osvoji. Ali, mislim da imamo potpuno pravo da se nadamo plasmanu u grupni fazu jer smo videli da možemo da igramo sa njima i zašto da ne i da ih pobedimo na gostujućem terenu", kazao je Nikolić.

Po njegovim rečima, Bešiktaš nije pokazao preveliku želju.

"Desio nam se pad koncentracije nakon datog gola, nisu pokazivali neku preveliku želju i nisu vršili preveliki pritisak na nas, ali su dali taj jedan gol. Na nama je da ispravimo naše greške i da damo sve od sebe u revanšu", kazao je Nikolić.

Goran Zakarić je naveo da Partizan čeka "paklen meč" u revanšu.

"Očekuje nas paklen meč, ali ako udjemo ozbiljno u utakmicu, možemo da napravimo iskorak ka grupnoj fazi. Nećemo se predati, idemo tamo da se nadigravamo, nećemo se predati", rekao je Zakarić.

On je naveo da je zadovoljan rezultatom u prvom susretu.

"Uspeli smo da pariramo protivniku koji igra na vrhunskom nivou. Ovaj rezultat nam daje nadu da za sedam dana dodjmo so grupne faze. Loše moramo da ispravimo, ali dali smo sve od sebe. Čestitao bih svojoj ekipi na borbenosti, uz ovakav pristup možemo da dodjemo do Lige Evropa", kazao je Zakarić.

Nemanja Miletić je rekao da je ostvaren pozitivan rezultat i da je "sve otvoreno".

"Jesu ovo svetska imena, ali videli smo da možemo. Bili smo blizu drugog gola, ali nismo uspeli da ga damo. Mali pad koncebtracije doveo je do primljenog gola, ali idemo dalje. Poštujemo Bešiktaš, ali idemo u Istanbul da prodjemo", rekao je Miletić.

Revanš je u sledećeg četvrtka u Istanbulu.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: Starsport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track