Pohod "Večitih" na Evropu: Šta kaže statistika, ko daje golove i kako da napuniš džepove!
Foto: Promo

Pohod "Večitih" na Evropu: Šta kaže statistika, ko daje golove i kako da napuniš džepove!

Fudbal -

Crvena Zvezda i Partizan su prošle sezone daleko dogurali u Ligi Evrope, a ove sezone su na korak od sna i još jedne nestvarne sezone!

Zvezda je posle 10 godina došla do grupne faze jednog evropskog takmičenja da bi posle žestoke borbe bila zaustavljena u 1/16 finala od CSKA Moskve. Partizan je, iako bez svog najboljeg napadača Đurđevića, je pratio komšije i prošao grupu gde je izgubio bitku od Viktorije Plzen.

Ove sezone crveno-beli ciljaju na Ligu šampiona. Prethodna dva puta kada je naš predstavnik ulazio u grupnu fazu Lige Šampiona, to se dešavalo posle penal serije. Kvota da će tako i Crvena Zvezda proći dalje je 30. Posle produžetaka je 35.

Ukoliko pak bude goleade na Red Bull Areni, kvota da se Ben i Kafu upišu u strelce je 50, a s obzirom na njihovu brzinu i to da će verovatno Vladan Milojević odigrati na kontre, ovo vredi staviti na tiket.

Samo u Meridian kladionici dobijate i bonus kvotu na crveno-bele. Solidnih 1.73!

Partizan će pokušati da ponovi uspeh iz prošle sezone, a ključna prepreka je Bešiktaš. U prvoj utakmici je bilo 1:1 tako da crno-bele očekuje težak posao u Istanbulu. Gomeš i Zakarić su bili u dobroj formi a kvota da će obojica biti precizni na Vodafon areni je 60.

Bonus kvota na Partizan je neverovatnih 9.86 i ovu skoro dvocifrenu kvotu dobićete samo u Meridianu!

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja