BIVŠI AS JUNAJTEDA OTKRIVA: Ronaldo, Runi i ja smo redovno dobijali BATINE od Vidića! Bio je naša NOĆNA MORA!
Foto: Profimedia

STRAH I TREPET

BIVŠI AS JUNAJTEDA OTKRIVA: Ronaldo, Runi i ja smo redovno dobijali BATINE od Vidića! Bio je naša NOĆNA MORA!

Fudbal -

Bivši fudbaler Mančester junajteda, Bugarin Dimitar Berbatov, otkrio je da je imao noćne more zbog srpskog defanzivca Nemanje Vidića.

Dok je Berbatov nosio dres Totenhema vodio je žestoke bitke na terenu sa Vidićem, pa po dolasku u Junajted nije bilo svejedno kad je shvatio da se Nemanja na običnom treningu ponaša kao da igra meč od velike važnosti. Igra sa istim žarom kao na zvaničnim utakmicama.

"Trening sa njim nije bio težak... bio je noćna mora! Jednostavno, postoje timovi i igrači koje želite da zaobiđete. Kada pogledate protivnički sastav pomislite 'O, ne danas, nisam raspoložen za ovo.' Vida je bio jedan od tih igrača", iskren je Berbatov.

foto: Profimedia

Berbatov otkriva da je sa Nemanjom imao žestoke duele dok je igrao za Totenhem, a rat se nastavio i na treninzima u Junajtedu.

"Dok sam igrao za Totenhem imali smo paklene duele. Suočavali smo se na treninzima i to je bio pravi rat. Njemu nije bilo bitno sa kim je u duelu... Roni (Kristijano Ronaldo), Runi, ja... svi smo dobijali batine. Na utakmicama sam jedino osećao olakšanje, jer sam znao da smo na istoj strani", priznaje Bugarin.

Berbatov je sa Vidićem proveo četiri sjajne sezone u Mančesteru. Dva puta su bili šampioni Premijer lige, osvojili su dva Liga kupa i jedno Svetsko klupsko prvenstvo.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja