DELIJE, NAPUNITE TRIBINE PRED START LIGE ŠAMPIONA! Fudbaleri Zvezde žele pune tribine i u domaćem prvenstvu!
Foto: Dado Đilas

apel gobeljića

DELIJE, NAPUNITE TRIBINE PRED START LIGE ŠAMPIONA! Fudbaleri Zvezde žele pune tribine i u domaćem prvenstvu!

Fudbal -

Fudbaler Crvene zvezde Marko Gobeljić pozvao je navijače da dođu u velikom broju na utakmicu protiv Radnika u 8. kolu Superlige i naprave odličnu uvertiru pred duel sa Napolijem na startu Lige šampiona.

"Prijao nam je kraći odmor tokom reprezentativne pauze posle uspeha na evropskoj sceni i odličnih igara u domaćoj ligi. Nastavljamo borbu za šampoionsku titulu. Svi smo videli koliko veliko interesovanje vlada, posebno sada kada su se prodavale karte za Ligu šampiona i voleo bih da vidimo i pred prvenstvenu utakmicu takve gužve", rekao je Gobeljić za klupski sajt.

Zvezdin uverzalac ističe da je Radnik nezgodan protivnik i da mora najozbiljnije da se shvati.

"Moraćemo da uđemo u utakmicu maksimalno fokusirano, da se dobro postavimo na terenu, budemo oštri i borbeni kako bismo zabeležili novu pobedu".

Prema njegovim rečima crveno-beli ne osećaju preveliki pritisak, već da su navikli da u svaki meč ulaze sa ciljem da pobede.

"Stekli smo veliko iskustvo protekle sezone, ekipa je ostala na okupu i to je naša velika prednost. Stigla su nam i pojačanja, reč je o zaista odličnim igračima. Imamo dva izuzetno kvalitetna tima, ko god izađe na teren daće maksimum, nema potrebe sumnjati u pobedu".

Gobeljić očekuje veliku podršku pristalica protiv Radnika.

"Ja ću okačiti na sve svoje društvene mreže poziv za navijače, toliko nam znači njihova podrška. Poručio bih samo da bismo mi fudbaleri bili najsrećniji kada bismo u prvenstvu videli pune tribune. Sada je vreme da napunimo Marakanu pred početak Lige šampiona", zaključio je Gobeljić.

Utakmica između Crvene zvezde i Radnika igra se u subotu od 20.30 na stadionu "Rajko Mitić".

Kurir sport/Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track