POBEDA ZA NAVIJAČE ZVEZDE! Stojiljković: Trijumf značajan za samopouzdanje pred Napoli!
Foto: FK Crvena Zvezda

strelac protiv radnika

POBEDA ZA NAVIJAČE ZVEZDE! Stojiljković: Trijumf značajan za samopouzdanje pred Napoli!

Fudbal -

Napadač Crvene zvezde Nikola Stojiljković nije krio oduševljenje nakon ubedljivog trijumfa svog tima protiv Radnika (6:0)

Stojiljković je golom u 82. minutu postavio konačan rezultat 6:0.

- Ubedljiv trijumf, verovatno za mnoge očekivan, ali ne sme da nas zavara jer nam predstoji veoma težak duel već u utorak. Pobeda nad Radnikom značajna je za samopouzdanje. Raspucali smo se i ostali na liderskoj poziciji u prvenstvu, ali nas očekuje veoma važan meč sa Napolijem. Drago mi je što smo pobedom nagradili publiku - rekao je Stojiljković.

Pogotke su, osim njega, postigla još četiri fudbalera angažovana u letnjem prelaznom roku.

- Drago mi je jer su novajlije strelci. To je dokaz da su se svi odlično uklopili, radujem se zbog toga i nadam se da će strelci protiv Radnika postići bar po jedan gol i protiv Napolija.

Stojiljković je zbog povrede propustio duel sa Salcburgom u Austriji, pa je pogodak u meču sa Radnikom vratio osmeh na lice golgetera.

- Imao sam problema sa povredama što je normalno u profesionalnom fudbalu kad nemate kontinuitet. Hvala Bogu sad sam zdrav i jedino što mi je potrebno jesu samopouzdanje i golovi, potom će sve doći na svoje. Žao mi je što zbog problema sa prednjom ložom nisam bio sa saigračima u Salcburgu. Slavio sam plasman u grupnu fazu pomešanih emocija. Bo sam srećan zbog uspeha, ali tužan što nisam uz saigrače u tom trenutku - prisetio se Stojiljković.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track