LIVERPUL DOČEKUJE PSŽ: Evo kako je Klop objasnio da li će Firmino igrati
Foto: AP

BRAZILAC POVREDIO OKO

LIVERPUL DOČEKUJE PSŽ: Evo kako je Klop objasnio da li će Firmino igrati

Fudbal -

Trener Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da se nada da će fudbaler Roberto Firmino biti spreman za predstojeću utakmicu sa Pari Sen Žermenom u Ligi šampiona.

Firmino je povredio oko u duelu sa odbrambenim igračem Totenhema Janom Vertonegenom u utakmici (2:1) u nedelju na Vembliju.

Brazilac je primljen u bolnicu, a zatim se odvojeno od saigrača vratio u Liverpul.

Upitan da li će Firmino biti spreman da igra, Klop je odgovorio: "Ne, nije sigurno".

"Da igramo danas, ne bi bilo šanse da igra, ali nadamo se da postoji šansa da sutra zaigra. To su dobre vesti, da će biti blizu, pošto su svi bili šokirani kada su videli fotografiju posle utakmice. Povreda je bolna, niko to ne želi, to nikome ne treba. Biće dobro, ali ne znamo tačno kada. Do utakmice ima još 30 sati, pa ćemo videti kako će se razvijati situacija", rekao je Klop, preneo je Skaj.

Takmičenje u Ligi šampiona počinje u utorak, a Liverpul će od 21 čas na svom terenu igrati protiv Pari Sen Žermena. U drugoj utakmici u Grupi C u Beogradu u isto vreme igraju Crvena zvezda i Napoli.

Ako Firmino ne bude mogao da igra, Klop će u tim uvrstiti Danijela Staridža. Sa povredama se muče i Divok Origi i Dominik Solanke.

Titulu u Ligi šampiona brani Real Madrid, koji u takmičenje ulazi bez trenera Zinedina Zidana i Kristijana Ronalda koji su napustili klub.

U utorak od 18.55 igraju Barselona-PSV i Inter-Totenhem.

Od 21 sat počinju utakmice Briž-Borusija Dortmund, Galatasaraj-Lokomotiva Moskva, Monako-Atletiko Madrid i Šalke-Porto.

(Beta, Foto: AP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track