DUŠA MOJA MALA! Srpski fudbaler zbog kog je Duki odbio Mesija poslao SRCEPARAJUĆU poruku dečaku koji je podigao Srbiju na noge! NAJEŽIO SAM SE, JEDVA ČEKAM DA GA VIDIM!(FOTO)
Foto: Dado Đilas, Printscreen

kurir ekskluzivno

DUŠA MOJA MALA! Srpski fudbaler zbog kog je Duki odbio Mesija poslao SRCEPARAJUĆU poruku dečaku koji je podigao Srbiju na noge! NAJEŽIO SAM SE, JEDVA ČEKAM DA GA VIDIM!(FOTO)

Fudbal -

Četvorogodišnji Dušan Todorović, koji se trenutno nalazi na lečenju u Barseloni, iznenadio je španske lekare kada je zbog fudbalera Partizana odbio ponudu da ga posete svetski asovi Mesi, Pike, Buskets... Sada je dobio odgovor od svog idola...

Klinika na kojoj se maleni Duki leči nalazi se nedaleko od stadiona Barselone, pa prvotimci tog kluba često na molbu lekara dolaze u posete mališanima. Međutim, kada su dečaka iz Srbije pitali da li bi voleo da mu dovedu Mesija, dobili su odgovor koji ih je šokirao.

"Neću njega"

Lekari su se zbunili, pa ponudili jednog drugog igrača Barse:

"Hoćeš da ti dođe Pike u posetu?"

"Ne".

"A Buskets?"

"Neću".

Iznenađena doktorka je onda zamolila Dušanovog oca da mališana pita - kog fudbalera hoće da vidi. Tata je pitao sina, a on kaže:

"Mog Nemanju!".

Reč je o defanzivcu Partizana Nemanji R. Miletiću, koji je Dukijev omiljeni igrač.

Kada je Nemanja čuo priču iz Barselone, jednostavno nije mogao da sakrije emocije... U prepisci do koje smo došli vidi se iskrena reakcija Partizanovog defanzivca na Dukijevu želju

"Duša moja mala! Ne mogu da verujem... Naježio sam se ceo!", napisao je Miletić u odgovoru Dukijevom ocu.

Na konstataciju da ga Dušan prosto obožava, Nemanja je uzvratio:

"I ja njega! Jedva čekam da ga vidim!"

foto: Printscreen

Miletić je za Kurir izjavio da čvrsto veruje da će Duki iz ove borbe izaći kao pobednik.

"To kakvo je Duki dete ,to moze da zna samo neko ko ga je video, dobio njegov zagrljaj i osetio toliku cistotu iz tako malog bića. Molimo se za njega da bude hrabar kao sto jeste, da istraje i da kako mi je sam rekao iz Španije dođe kao pobednik!"

Nažalost, Nemanja zbog klupskih obaveza ne može sada da poseti svog drugara, ali zato obećava da će prvu pauzu iskoristiti da otputuje u Barselonu.

"Nažalost zbog gustog rasporeda ,večitog derbija i Kup utakmice nisam u mogućnosti sada da odem, posebno sto sam izostao dve utakmice zbog crvenog kartona. A ukoliko klupske obaveze dozvole, naravno u dogovoru sa šefom Mirkovićem, prve dana odmora tokom reprezentativne pauze bih iskoristio za odlazak u Barselonu", obećava Miletić.

foto: Privatna Arhiva

Podsetimo, slučaj Dušana Todorovića podigao je celu Srbiju za noge. Mali Duki je postao jedna od glavnih tema u zemlji u sedmici za nama, jer je baš tada saopšteno da mu je ostalo manje od nedelju dana, odnosno da će u slučaju da ne dođe do hitne medicinske intervencije u renomiranoj klinici, umreti. Uz veliku pomoć naroda iz svih krajeva Srbije, u poslednji čas prebačen u Barselonu kako bi mu u tamošnjoj bolnici bila ukazana hitna pomoć zbog tumora (neuroblastom) koji se ponovo aktivirao i izuzetno ugrozio njegov život.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track