BLIZANCI GLAVNA ATRAKCIJA: Fudbalski klub iz Prokuplja osim po igri prepoznatljiv i po NJIMA (FOTO)
Foto: Privatna arhiva

NEVEROVATNA PRIČA

BLIZANCI GLAVNA ATRAKCIJA: Fudbalski klub iz Prokuplja osim po igri prepoznatljiv i po NJIMA (FOTO)

Fudbal -

Fudbalski klub „Kosovac“ u kojem su okuplјeni lјubitelјi fudbala i koji igra u Topličkoj ligi, pored odlične igre prepoznatlјivo obeležavaju i blizanci.

U ovom klubu ih je četiri Ivan (35) i Milan (35) Milenković i Darko (33) i Marko (33) Milošević. Tako kada se zaigra fudbal nepoznati protivnički klub u prvo vreme ne zna šta ga je snašlo, jer se čini da samo iskaču isti igrači!

- Sve je krenulo sa Ivanom i Milanom koji su od početka sa nama. Pre par godina su se klubu priklјučili Darko i Marko, koji su i braća od tetke Ivanu i Milanu. Sada pola naših igrača čine blizanci. Darko i Marko su došli iz višeg ranga na nagovor braće i sada su oni nosioci igre. Ja im pred utakmicu obično kažem da od njih očekujem ad naprave dar-mar- kaže trener FK „Kosovac“ Bojan Dinić.

On dodaje da blizanc mnogo pomažu bolјoj igri i razvijanju timskog duha.

- Četvorica braće daju primer ostalima da treba da se pomažu i da je igra samo vid druženja i zabave. Mada priznajem, mnogo nam bolјe ide sa njima- ističe Dinić.

I zamislite kako izgleda kada sva četvorica zaigraju. Darko i marko su sredina terena, Milan je napadač, a Ivan levi bek. Uz ostale igrače, sve je jedna celina koja savršeno funkcioniše i ume da zbuni protivnika.

A klub kako je shvatio da su blizanci njihov zaštitni znak, planira da dovede još jedan par blizanaca....

Kurir sport

Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track