OSTOJIĆ POSLE DUŽE VREMENA U STARTNIH JEDANAEST: Partizan odlučio da vrati stamenog štopera u protokol!
Foto: Dado Đilas

bilo je vreme

OSTOJIĆ POSLE DUŽE VREMENA U STARTNIH JEDANAEST: Partizan odlučio da vrati stamenog štopera u protokol!

Fudbal -

Štoper Partizana Bojan Ostojić posle duže pauze naśao se medju startnih jedanest u utakmici 1/16 finala Kupa Srbije, dok je Slobodan Urošević na poziciji levog beka dva puta asistirao za gol.

Konačan rezultat FK Kolubara-FK Partizan 1:2 (0:2) Drago mi je da sam posle dužeg vremena mogao da ponovo osetim čari jedne ovakve fudbalske utakmice,a posebno me raduje što smo odigrali odlično i śto sam imao priliku da ponovo budem u tandemu sa Nemanjem Miletićem.

Konkurencija u Partizanu je velika na svim pozicijama,ali svi strpljivo čekamo svoje šanse i kada je dobijemo vaźno je da pokažemo maksimum.

''Drago mi je da je Partizan pokazao da je zrela ekipa koja može svakim danom sve viśe da napreduje i bude u trci za titulu kao što se očekuje, ''kaže Ostojić.

Slobodan Urośević:'' Mislim da smo odigrali dobar meč s obzirom da su igrali igrači koji nisu imali veću minutažu tokom prethodnih kola. Kontrolisali smo sve vreme utakmicu, prošli dalje i pokazali da na drugi tim moze da se itekako računa.Svakako mi asistencije znače za samopuzdanje,a posebno mi je drago mi je sto je Nikolić dao gol jer se i privatno druzimo. Znam kakav je igrač i da je ovo samo njegovo zagrevanje za dalje.Što se tiče Djerleka on je veoma talentovan mladi igrač,dobro saradjujemo kada igramo zajedno,a posebno mi je drago śto je postigao prvenac na moju asistenciju.Nadam se da će nastaviti sa dobrim igrama.''

Kurir sport

Foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track