MLATIO JE HRVATE I PSOVAO TUĐMANA NASRED MAKSIMIRA, A SADA JE ZAVRŠIO U PAROVIMA! Šok! Legendarni vođa Delija ušao u popularni rijaliti program! (VIDEO)
Foto: Printscreen

njega niko ovde nije očekivao

MLATIO JE HRVATE I PSOVAO TUĐMANA NASRED MAKSIMIRA, A SADA JE ZAVRŠIO U PAROVIMA! Šok! Legendarni vođa Delija ušao u popularni rijaliti program! (VIDEO)

Fudbal -

Legendarni vođa navijača Crvene zvezde Goran Pecić, poznatiji kao Peca Panker, ušao je u rijaliti program "Parovi".

Peca Panker neće biti klasičan učestnik rijalitija, već je ušao kao specijalni gost.

"Takmičari, večeras imate specijalnu priliku da čujete prvi put istinu o tribinama, jer je naš gost vođa navijača Crvene Zvezde", rekla je voditeljka rijalitija.

Krajem 80-ih i početkom 90-ih godina Peca Panker je bio jedan od najpoznatijih vođa Delija. Ostao je upamćen po čuvenim snimcima sa zagrebačkog Maksimira 1990. godine, pre čuvene tuče između navijača Zvezde i pristalica Dinama iz Zagreba.

"Uvek potenciram to da je Maksimir za mene tuča kao i svaka tuča koja je bila u Zagrebu, samo je ovu prikazivala televizija. Svake godine, kada smo išli u Zagreb tu su bile tuče. U stvari, više ’’tabanje’’ Bed Blu Bojsa i njihova velika bežanija.Bed Blu Bojsima sam poznat još od osamdesetih godina, jer sam im debelo naplaćivao svaki moj odlazak u Zagreb i njihov dolazak u Beograd, tako da su vrlo dobro znali ko sam i šta sam. Dan danas sam im trn u oku", rekao je u jednom intervjuu za Telegraf Peca Panker.

Peca će učesnicima Parova prepričavati svoje anegdote sa tribina...

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track