ZVEZDA GOSTUJE PSŽ-U Čaušić: Agresivnom igrom do povoljnog rezultata u Parizu
Foto: Crvena Zvezda FK

LIGA ŠAMPIONA

ZVEZDA GOSTUJE PSŽ-U Čaušić: Agresivnom igrom do povoljnog rezultata u Parizu

Fudbal -

Fudbaler Crvene zvezde Goran Čaušić rekao je da veruje da njegova ekipa agresivnom igrom može da ostvari povoljan rezultat u Parizu, protiv Pari Sen Žermena, u utakmici drugog kola u Ligi šampiona.

"Za mene je ovo ostvarenje sna, sa voljenim klubom igram Ligu šampiona. Zaista je lep osećaj i radujem se svakoj novoj utakmici u najjačem evropskom takmičenju. Svi nas pitaju kako igrati protiv Pari Sen Žermena. Sigurno neće biti lako, imaju odlične igrače, ali moramo da udjemo jako u utakmicu. Agresivnom igrom možemo da ostvarimo povoljan rezultat. Iz kontri ćemo tražiti svoju šansu", rekao je Čaušić.

Fudbaleri Zvezde otputovali su danas u Pariz, gde će u sredu od 18.55 igrati protiv Pari Sen Žermena, utakmicu drugog kola Grupe C u Ligi šampiona.

"Znamo da idemo u goste jednoj od najboljih ekipa u ovom trenutku. Svi smo želeli da odmeravamo snage sa najjačim protivnicima i zaista sam ponosan na ekipu što smo uspeli u tome. Naše je da damo maksimum na terenu i da pokažemo kvalitet koji sigurno posedujemo. Lepota fudbala je upravo u tome što se rezultat nikad ne zna unapred", naveo je Čaušić.

Zvezda je u prvom kolu u Beogradu odigrala nerešeno 1:1 sa Napolijem, a Pari Sen Žermen je na Enfildu izgubio od Liverpula sa 2:3.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track