MILOJEVIĆEVA GLAVOBOLJA PRED PSŽ: Ben u napadu, Vujadin pod upitnikom
Foto: FK Crvena Zvezda

MUKE TRENERA ZVEZDE

MILOJEVIĆEVA GLAVOBOLJA PRED PSŽ: Ben u napadu, Vujadin pod upitnikom

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević suočio se sa velikim problemima pred polazak u Pariz na meč 2. kola Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena.

Specijalni izveštač Kurira iz Pariza: Aleksandar Radonić

Napadač Ričmond Boaći nije u potpunosti zalečio povredu zadnje lože, pa je iz preventivnih razloga ostao u Beogradu. Kapiten Vujadin Savić je takođe pod upitnikom, jer i on ima identičnu povredu, zadnje lože.

U slučaju da Savić ne bude mogao da počne utakmicu, šansu će dobiti Srđan Babić, koji je igrao u prvenstvu, a iza sebe ima i nekoliko sjajnih partija u Ligi Evrope od prošle sezone. I levi bek Milan Rodić je poslednjih dana laganije trenirao zbog sitnije povrede zgloba, pa je propustio poslednje dve utakmice. Ukoliko bude bilo potrebe, njega bi mogao da zameni Marko Gobeljić, Zvezdin univerzalac.

Kako sada stvari stoje, Vladan Milojević će šansu u špicu dati El Fardu Benu, dok će njega na desnoj strani zameniti Veljko Simić, ili Slavoljub Srnić. Čini se da je Brazilac Kafu prema trenutnoj formi tek treća opcija, jer se Simić i Srnić bolje snalaze u defanzivnim zadacima. Ni Holanđanin Lorenco Ebisilio, kao čovek koji ume da stane na loptu i da tačan pas nije bez opcije da u sredu

uveče bude iznenađenje u startnoj postavi, ili dobije priliku sa klupe.

Crvena zvezda bi trebalo da zaigra u sledećem sastavu: Borjan - Stojković, Savić (Babić), Degenek, Rodić - Jovičić, Čaušić - Simić (Srnić), Krstičić, Marin - Ben.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track