OPTUŽIVALI SU JE DA JE RASTURILA BRAK SRPSKOM REPREZENTATIVCU! Fudbaleri su oduvek bili njena meta... Jednog je ulovila i potpuno mu pomutila pamet! (FOTO)
Foto: Instagram

fatalna crnka iz inđije

OPTUŽIVALI SU JE DA JE RASTURILA BRAK SRPSKOM REPREZENTATIVCU! Fudbaleri su oduvek bili njena meta... Jednog je ulovila i potpuno mu pomutila pamet! (FOTO)

Fudbal -

Atraktivna manekenka Jovana Gajić dospela je u žižu javnosti kada je stupila u ljubavnu vezu sa bivšim reprezentativcem Srbije Zoranom Bambijem Tošićem.

Navodno, zgodna Jovana je glavni krivac za raspad Tošićevog braka sa bivšom suprugom Dijanom.

Fudbaler Partizana se razveo 2013. godine, a samo nekoliko nedelja nakon razvoda počeo je da se pojavljuje u javnosti sa zgodnom crnkom. Iako su oni tvrdili da su u vezu stupili tek posle razvoda, spekulisalo se da je afera znatno duže trajala. Šuškalo se da je Gajićeva oduvek bila slaba na fudbalere. Volela je da flertuje sa njima, pa je tako jednom prilikom i upoznala Tošića. Između njih su sevnule varnice još dok je bio u braku sa Dijanom.

Podsetimo, Tošić sa bivšom suprugom ima dve ćerke, a razvod je uspešnog fudbalera koštao milione.

Od 2013. godine fudbaler je u skladnoj vezi sa Jovanom. Pre godinu dana su dobili ćerkicu Petru, a sada čekaju i drugo dete.

Jovana je izuzetno aktivna na društvenim mrežama. Na opšte zadovoljstvo jačeg pola, obožava da objavljuje provokativne fotografije, a često je i na udaru kritika zbog plastičnih operacija koje je imala na sebi.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track