TUMBAKOVIĆ OBJAVIO SPISAK: Isključivo sportski razlozi učiniće da u utakmicu sa Srbijom uđemo maksimalno motivisani!
Foto: Reuters

SELEKCIJA CRNE GORE

TUMBAKOVIĆ OBJAVIO SPISAK: Isključivo sportski razlozi učiniće da u utakmicu sa Srbijom uđemo maksimalno motivisani!

Fudbal -

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Ljubiša Tumbaković saopštio je spisak igrača koji će konkurisati za mesto u timu za mečeve sa Srbijom i Litvanijom u UEFA Ligi nacija.

"Za ovu utakmicu, kao i sve prethodne tokom poslednje dve i po godine, na spisku je grupa igrača koja za koju se može reći da čini čvrsto jezgro reprezentacije", rekao je Tumbaković.

Na spisku Tumbakovića je 27 igrača: Golmani: Danijel Petković (Lorijen), Milan Mijatović (Budućnost), Damir Ljuljanović (OFK Titograd); Odbrambeni igrači: Stefan Savić (Atletiko Madrid), Žarko Tomašević (Ostende), Marko Simić (Pahtakor), Adam Marušić (Lacio), Filip Stojković (Crvena zvezda), Emrah Klimenta (Sakramento), Boris Kopitović (Čukarički), Risto Radunović (Astra); Vezni igrači: Nikola Vukčević (Levante), Marko Vešović (Legija Varšava), Vladimir Jovović (Jablonec), Aleksandar Šćekić (Partizan), Marko Janković (Partizan), Mirko Ivanić (BATE Borisov), Nebojša Kosović (Partizan), Aleksandar Boljević (Vasland Beveren), Darko Zorić (Čukarički), Luka Mirković (Budućnost), Asmir Kajević (Čukarički), Deni Hočko (Famalikao); Napadači: Fatos Bećiraj (Makabi Netanja), Stevan Jovetić (Monako), Stefan Mugoša (Inčon junajted) i Luka Đorđević (Arsenal Tula).

Fudbaleri Crne Gore dočekaće selekciju Srbije 11. oktobra na Gradskom stadionu u Podgorici, a tri dana kasnije ekipa Ljubiše Tumbakovića gostuje Litvaniji.

Tumbaković je naveo da smatra da utakmice trećeg i četvrtog kola Lige nacija neće dati definitivan odgovor na finalni plasman u grupi.

"Vrlo su interesantni parovi u ovom kolu, nešto će se definisati nakon tih utakmica ali sitacija neće biti definitivno rešena", rekao je selektor Crne Gore.

"Isključivo sportski razlozi učiniće da u utakmicu sa Srbijom uđemo maksimalno motivisani, sa željom da ostvarimo što bolji rezultat. Nakon toga, pokušaćemo da na gostovanju u Litvaniji ponovimo uspeh ostvaren u prvom duelu sa tom reprezentacijom", dodao je Tumbaković.

kurir.rs / Beta

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track